Во колку саат најрано на ГАК можам да одам за хормонски статус? Дали некоја знае, заборавив гинеко. да прашам, а утре треба да одам сабајле.
Јас, без стоп инекција само со Letrozole стимулација и проверка веднаш после инсеминација дали сум овулирала преку ехо на стомакот.
На 21ви правев прва инсеменација кај Владимир во Њуборн ,се надевам дека ќе е успешна искрено многу ме плаши тоа има мал процент на успешност од прва. Пиел летразол, 3 инекции примив не ми текнува само кои беа на Ф и стоп инекција ,моментално пијам и дабростон. Ви посакувам успешност кај сите што се во исчекување ❤️
Bemfola da ne se inekciite....inaku i jas kaj nego pravev prva bese uspesna no zavrsi za zal biohemiska...na tebe ti ja posakuvam duplo srekjata
да се надоврзам еве денес 4 ден по инсеменација,имам болки кај јајниците ,дали е нормално тоа иста болка како пред менструација
Да нормално е, јас имав таква болка и по позитивниот тест некаде докај 8/9 недела. Не ме болеше цело време само некоја тупа болка баш како пред добиено.
денес 8ми ден од инсеменација,некој ми кажа дека овие Be safe тестовите покажувале 7 дена по инсеменација и купив правев сабајлево па ме интересира дали е навистина можмжно да покажува има една не е ни видлива на слика линијата едвај да го загледуваш тестот треба за да ја видиш од блиску или можно е и лажно да покаже како и да е ќе правам преку крв на 15 дена
Се гледа цртичка минимално. Јас мислам дека е позитивен. Дај Боже да е така. Испитај бета или за 2-3 дена направи уште еден тест. Стискам палци.