Каде е најдобро и најевтино да се направи инфективен скрининг и дали опфаќа само хив и хепатит? Прочитав дека кај Беко - железничар одело брзо, без закажување.
Да, само со лична карта, 300 ден., резултати за саат ипол-два. @Beba95 најдобро да се консултираш со докторот што ти препишал естрофем.
Devojki Pravev test na 10 dena od inseminacija 12 posle primnata inekcijata ovitrelle testot ispadna negativen dali da imam nadez ili da si cekam da dobijam
Sekako deka treba da imas nadez. Test napraven posle 10 dena od ovulacija i toa kako moze da bide negativen iako si trudna. Za 4 dena povtori povtorno i kje znaes so sigurnost
Девојки, само да кажам се е во ред и денеска слушнавме тестот иако со бледи линии сепак бил позитивен. втора успешна инсеминација од прва
Девојки за неколку дена ќе правам инсеминација. Дали смеам да пијам чај од вирак? Прочитав позитивни коментари на форумов, па си купив вчера.
Јас немам никакви симптоми... дури ми е криво ... а ми е 10 ти ден од инсеминација... како ќе ги издржам уште четири немам појма