Сега се тресам како да имам 40 температура ... утре идам кај матичната обавезно ... да бидам 100% сигурна ...
Izvini ama taka imase pisano,ne citav predhodno razgovori.Trebalo za invitro da vadite jajce kletki ama nastanala veke ovulacija sega te razbrav.
Mmmmmm ubava crvena linija,so sreka mila i lesna bremenost,raduvaj se sega i spi mirno bez stresuvanja❤️❤️❤️❤️
Дај боже сите да видите црвена жар линија ... не мислете на тоа ... отидов на оваа инсеминација на шала ... утре со најрелевантни резултати ќе ви кажам❤️
12ти ден од инсеминација, сабајле рано малку свежа крв на бришење а денес кафеав исцедок цел ден. Тест негативен. За жал сепак мислам дека ќе добијам. Честитки за бременоста, затоа треба да веруваме и да не се откажуваме. Честики, баш ми е драго, уживај си во бременоста.
Женски, за инсеминација на природен циклус, доколку се воспостави дека нема водечки фолекул, ви наплаќаат ли фоликулометрија. За приватно прашувам.
Здраво Сакам да прашам на кој број може да се стапи во контакт со др. Слободан Лазаревски од Систина за закажување консултации бидејќи на бројот што го даваат од сестрите никој не се јавува подолго време. Фала
Пиши порака, ќе ти вратат кога ќе видат. Јас сум кај Ивановски, кога не можам да ја добијам сестрата, и пишувам порача, ми враќа кога ќе види.
Devojki zdravo, jas pravev prva , neuspeshna inseminacija na GAK I mozno e da pravam uste edna ili new born ili sistina. Koj doktor bi go preporachale? Inache ja sum vekje 4,5 god so zgolemen FSH varira 10,12,14, I namalen AMh 0.24 I sobiram dokumenti za IVF pa dodeka chekam mozhno e da odam na vtora. No vcera ispituvav hormoni kako sekogas na 3ti den FSHto e 5 a AMH e 0.44 pa ke se konsultiram so ginekologot da vidam I on sto ke kazhe.
Освен намалено амх, имате ли некој друг проблем? Колку години имаш? Мене ми беше успешна втората инсемимација во New Born кај Трајковски, а исто првата беше на ГАК. Дали беше стимулирана во првата инсеминација?