Јас имав екстра побледи линии од овие (На селф клиар мноооогу малку се глрдаше), еве ме 18та нед веќе. Гледам нема да издржиш, направи си утре бета. Ако расте, се е добро
Ќе направам девојки затоа што стварно нема да издржам и да ми олесни на душата дај Боже. А ехо кога да закажам?
Овде на фемина станавме постручни и од доктори, можно било биохемиска Како ме нервираат така што трчаат пред време само колку да се каже нешто, за на крај да испадне дека не е така, едноставно само било премногу рано и затоа беше така малецка бетата. За џабе само стресови прават непотребни, Боже мили Честитки и лесна бременост мила , опушти се и уживај во бременоста
So srekja i so lesno. I go prati li rezultatot na maticnata da vidi deka kreva panika kaj sto ne treba
Фала ви многу, не сте ни свесни каков товар и стрес ми симнавте. Гинекологот бара во петок бета, така ми кажа вчера многу било рано, да не брзам со испитување на бета и џабе ми биле тестовите. А знам по другарки кога имале позитивен тест, тоа е тоа, а тука ми крена непотребна паника и да чекам. Ќе проверам пак бета во петок и ќе појдам со резултатот баш да видиме. Ве гушкам сите и дај Боже сите што сакаат да си видат две цртки.
Честитки од срце и од мене, ми остави впечаток на форумот кога праша што е 4Д и дали било болно да не ме сфатиш погрешно... зборот ми е кога сака да биде - биднува, без многу да ја тупиме. Не има многу на форумот со секакви предзнаења, начитани докторки и пак со негативни тестови. Ама ќе не огрее сите еден ден
denes pravev domashen test nemozev poveke da izdrzam inseminacija pravev na 26 dali. ima. bleda crticka. ili mene mi se pricinva od sto sakam da e taka
Земи си лабоквик од зегин се околу 40 ден. До сега најточни се погодија. Овде како да гледам и јас некоја сенкичка, ама може и евапорациска да е. Дај боже да грешам
Javise vo aptekata vo sistina ili remedika. Isto mozes da se javis i vo eurofarm da ti kazat na koja lokacija ja imaat
Pred mesec dena i jas barav.nikade nemase vo nikoa apteka barav i vo kosovo i vo grcija na kraj se obrativ vo zdruzenie do bebe po pat na invitro pa preku niv najdov od zena od prilep mi zavrsi rabota.
Pa koga prasuvav nemase ni ovitrelle ni pregnyl. Sekogas od sistina mi ja davaa kaj niv ja plakav jas ama posledniot pat mi rekoa da se snajdam sama go prasav doktorot da ja zemam od kaj niv mi rece ne cudno mi bese.pa od tamu direkno vo grcija otidev barav nemase edna aptekarka mi rece nema ni vo grcija.prijatelka moja bese vo kosovo tamu barase i ona nemase.vo plodnost zvonev vo remedika vo organdzisi po apteki niz skopje vo veles vo mojot grad toj den kako zaludeana bev na kraj najdov pregnyl od zena od prilep pa na denot na punkcijata koga trebase da bide se nasobraa site sestri da me prasuvaat od kaj sum nasla bidejki nesto kriza imalo so ovitrelle a pregnyl veke vo makedonija nekoe vreme gi nemalo.