Ниште се е таман, пред една недела правевме спермограм беше Астеноспермија, денес на ден на инсеминација Олигоастеноспермија...
Примаш некоја терапија?Ако се мн јаки неиздржливи појди на итна.Направи си и еден тест ако можеш,мислам ако не чекаш до 14ти ден
Во понеделник треба да испитам бета хцг денес ми е 12ти ден од инсеминација ,не верувам дека уште од стоп инекцијата може да дава позитивен ама сепак .. дајбоже да е се во ред преку крв и се надевам позитивно
Позитивни си честитки.Поминати се 14 дена од инекцијата,а линиите се задебелени од тие што предходно ги сликаше.Така да ова е твојот HCG хормон
Здраво Девојки ❤️ Ве молам за совет денес ми е 14 ден од инсеминација броејќи го и денот на инсеминацијата вчера направив тест беше негативен дали да правам бета хцг или да прекинам со прогестерон и да чекам да добијам Болки како за добивање и отечени и болни гради
Супер е. Мене 14тина дена од однос ми беше 235.. точно знам дека тој период овулирав, дека бев на ехо кај матичната баш во овулација. Бремена сум 24та веќе Со лесно!
Почекај уште ден, два и напраи пак би сејф (два што се во една кутија). Мене најдобро тој ми покажа.. а правев пред да ми доцни менструацијата.