Да ти кажам не мисли на тоа, неможеш и неможев ни јас. Првата ми беше неуспешна, се потресував ептен. Втората бев сигурна дека ќе е неуспешна, ама веќе 5 ипол месеци , среќа и радост си носам. Само едно да запамтиш: Никогаш, ама никогаш да не се откажеш и да знаеш дека сите еден ден, ќе бидеме мајки!
Девојки, се гледа ли нешто или јас си правам филмови? на 19.04 направена инсеминација на 17ти стоп инекција. Тестов од сабајле
Девојки здраво и од мене Една консултација на 17ти правев инсеминација а на 15ти вечерта примив стоп инекција Докторката ми рече за 14 дена да направам тест,може рече и домашен тест ама прашањето ми е дали денес да правам или утре денес се 14 дена броејќи го и денот на инсеминација инаку примам прогестерон Среќно на сите и позитивни резултати
Ти благодарам се надевам дека уште ден два нема да полудам (симптомите се тие на лудило) а приватно без упат колку е бета да испитам?
Благодарам девојки јас не издржав..купив тест и го направив сега...едната црта одма светна а таа другата што треба да се појави едвај па да се гледа..скоро само како сенка или јас халуционирам Така да не се радувам баш изгледа ништо нема да биде Иначе купив два и го споредив со тој што е неискористен да видам таму како е таму ништо скроз е се бело тој го чувам за утре
Еве ја сликата не знам ни дали ќе можете од телефон да видите бледа најбледа линија или јас навистина забегав
Ти благодарам Обавезно сабајле ќе направам кога ќе станам,утре ми е 15ти ден од инсеминација со денот на инсеминација инаку ако се рачуна од наредниот тогаш ќе ми биде 14ти ден Ќе видиме Убав ден ☀️ ❤️
Девојки јас направив уште еден тест вечерва сега не беше оној Labokvik туку self clear Не знам што е вака бледа непримента цртава..Да проверам преку крв најубаво