Девојче, сум ставала 5 минути пред да излезам од дома за на работа. Значи не доаѓало во предвид опцијата да станувам во 5, па да презаспијам, не ни помислив на таа опција. Што треба да си прими организмот, ќе си прими. Еве ме 36 недела сум.
Направив уште два self clear, кога ги гледам од далеку како да гледам мн бледа втора линија, ептен бледа, не знам , не сум сигурна претходен циклус ми беше на 25. 05, и членката погоре ми кажа, ама нетрпелива сум.
Според она што ми го напишале на извештајот, треба на 27.06 да правам тест, а денес ми е 13 ден од инсеминација, не знам додуша ни дали да го рачунам како 13 или 12 , поради тоа што четвртокот покасно ми беше инсеминацијата. И тоа на двата ми се гледаше како една пребледа линија. Дали си замислувам еве не знам
Ако била инсеминацијата на 06.06, би требало да си денес 13 или 14 ден после овулуација, што значи би требало да покажи сега тестот. Јас мојата инсеминација ја правев на 14.06.
И двата ги фрлив, после пола саат не давал точни резултати. Ништо,ќе купам утре нов и ќе пробам пак. Да, ми рекоа да направам тест ден, два после задоцнување. А да , направив и Sure check ама на него немаше никаква бледа линија
Да почекам уште два дена, доцна попладнето во четвртокот имав инсеминација, значи во петок да проверам пак?
А тебе кога треба да ти дојде? Shure check се катастрофа, земи си или Лабовик со прва мокрача или Self clear.
Треба да (не)добијам на 25.06. Self clear се овие два како со ептен бледа линија а Лабовик не сум земала , ќе земам денес да пробам. Ќе покажат ли резултати со оглед на тоа што не е прва урина?
Верувај сите сме нестрпливи кога чекаме. Сите ја имаме истата желба. Јас претходно имам 2 пати останато природно и завршило мн рано со спонтани и измеѓу овие 3 години незнам колку пари имам фрлено за тестови Опуштисе почекај ден два и направи пак тест ама со првата урина. Ко ќе сака да бидне ќе бидне. Стискаме палци
Не знам баш, Лабовик се повеќе за со прва мокрача. Штом имало линија па макар и бледа сигурно има нешто.
И кај мене првиот пат заврши со спонтан. Ти посакувам за две недели да не израдуваш соо позитивен резултат
Се надевам, не верувам дека полудев штом гледам тооолку бледа линија првиот пат кога беше позитивен, проверив една недела откако ми доцнеше и линијата беше супер. Оваа ми е трета инсеминација, втората неуспешна,се надевам на трета среќа