Тест направив на 15 дена после инсеминација, 16 дена после инекцијата и беше позитивен. Прво провери со тест па ако е позитивен(дај Боже) ќе си направиш одма бета. Ти посакувам среќа и 2 жар цртки
Tie sto pravele na gak inseminacija,primate li nekakva terapija? Jas pravev privatno ova mi e vtora,primam kup stvari
Пред инсеменација , матичната ми даде метилирана и аспирин пиев. А после инсеменација продолжив исто, а дури сега гледам дека ми дале и прогерестон, а јас не сум видела , ниту ставав.
Јас приватно ја правев и никаква терапија не ми дадоа. Само метилирана фолна пиев. Мислам дека немаш потреба од ништо освен фолна, дека инсеменација ти е скоро исто како однос. Ама штом ти дале нормално слушај си ги докторите.
Pijam svasta,posto sum so mutacii, I kleksani stavam Najloso e sto Ako e dzabe dzabe se klukas. Taka bese I prviot pat ama toa e toa
И јас сум со мутации и примам клексани, ама пред позитивен тест ништо не примав, одма после позитивниот почнав. Незнам кој ти рекол да ставаш клексани пред тест, тоа обично за инвитро прават така.
Ајде да пријавам, денес правев прва инсеминација Инаку не ми дадоа никаква терапија, има ли некоја вака како мене што поминала без терапија после инсеминацијата?
Со среќа, ти посакувам да е успешна Провери си на што извештајот дали ти имаат пишано терапија. Мене докторот на првата инсеминација ми рече не треба ништо, но на извештајот имаше пишано Дабростон...
Не, не пишува ништо. Додека си лежев, сестрата го праша докторот која терапија да ми ја препише, а докторот и рече - кај нејзе нема потреба од терапија и си продолживме со муабет на друга тема…
Јас бев без никаква терапија, само на метилирана фолна и беше успешна. Ти ја посакувам целата среќа на свет и жар 2 цртки
Srcki bev deneska ja napraviv inseminacijata ne bese strasna kako sto mislev mi dadoa vaginaletki Cyclogest 2x1 i folna 1x1 pa se nadevam deka za 15dena ke se izraduvame so dve ubavi crtki... VI POSAKUVAM OD SRCR NA SITE OGROMEN USPEH VO OVA I SREKJA
Srcki prasanje do tie sto pravele inseminacija dali posle inseminacijata imavte krvarenje deneska mi kazaa deka e normalno malku da pokaze ama me plasi veke 6 sati ima krvarenje malo kako crveni konci ispaga ?