Ти потекло од што се 'повредило' кога ти го ставале катетарот низ цервикс, се изиритирало местото. Не се грижи. Тоа може и да се случи брисеви кога ти земаат, ништо страшно. Со среќа!
Ај јас вака уште едно прашање. Дали некој има примено Овитреле во дежурниве амбуланти? Не познавам медицинско лице што може да ми ја стави, а сама не можам да ја ставам, ем ми е страв, ем ми се лоши кога ќе видам игла...
Од Ремедика ја земав јас и несакаа да ме боцнат, па и да си платев понудив, ама ме одбија дека не сум правела инсеменација кај нив
Маж ми вика ќе научел утре за да ме боцне задутре, ама тоа за еден ден не се учи и немам доверба да му дозволам
Нате, овитрелот се боцка во стомак, си штипнуваш салце и се боцка, иглата е толку тенка ништо нема да осетиш, нека те боцне сопругот ако не можеш ти, не можете да утнете.
мислам дека упатството даваше насоки за стомак или по совет од лекар. Досега имам примено неколку, во стомак, но доколку лекарите одлучиле на друго место веројатно и така е правилно. Битно поткожно, што ја прави лесна за аплицирање во домашни услови, затоа ја охрабрив членката да му дозволи на сопругот да ја боцне
Па др отвори да чита упатство и вика во рака. Па искочи успешно по се изгледа, се фати тогаш, еве ме за месец ќе се породам. Откако се боцкам со клексани, гајле немам да боцнам било каде
Еве го има на нет достапно, сепак сумарно веројатно може било каде по совет од лекар Сега читам дека вели како пикадо да се инјектира, јас не сум го правела така никогаш, туку вбризгувам пополека, ваљда не сум згрешила