Фала на сите Секаде да се враќа што поскоро кај сите да има позитивни вести и || цртки Па се надевам дека ќе биде се добро,направив денес и бета хцг скоро 200 е резултатот се надевам дека е ок, денес ми е 15 ден од инсеминација Секаде Господ да дава само убава мисла и надеж
И јас бев со такви мисли ,мислев неуспешна инсеминација но еве имам ќеркичка 2 ипол годинки .Со среќа
Добра бета за 15 ти ден. Мене негде на 18-19 ден ми беше 400 и нешто. Се ќе биде добро. Со лесно да си истераш бременоста.
Одлична бета! Кај мене на 15ти ден од инсеминација беше 233, еве ме 14та недела од утре Со лесно уште еднаш мила!
Cestitki i da si imas lesna bremenost...I jas vcera pravev 4ta inseminacija pa.edvaj cekam da vidam sto ke bide dali konecno ke.vidam dve crticki
Ти благодарам истото и тебе ти го посакувам за 2 недели Среќно, опуштено и со убави позитивни мисли Ќе биде
Kaj mene 16ti den i plus 2 dena docni ciklusot na 19ti i na 21vi mi e zakazano bhcg kaj maticniot pa ke vidime rezultat
8 дена од инсеминација јас на 16ти ден од инсеминација ќе правам тест, ми рекоа 15ти ден, ама јас +1 ден си давам хаха
Нема никкви проблеми, се е во ред сега за сега. Вчера ми беше подуен стомакот и ме болеше малку, ама денес сум океј.
Кај мене градите многу, прслукот ме стега си велам дека тоа е од прогестеронот. Друго ништо не е поразлично.
Мислам дека е рано за симптоми уште ако фатило, сега е период на имплантација. Може од прогестеронот. Мене ми тежат градите, ама така ми е па секогаш пред добивање, така да што знам, не сакам да се надевам за да не се разочарам...