Не се разочарувај. Ќе се фати. С каде ја правеше?и дали имаш конкретен проблем? Јас сум мн задоволна од Лазаревски во Систина и 3 жени што знам одтанаа трудни после 1 инс
Се јавив за кај него многу се чека дури октомври,најверојатно ќе се одлучам за Њу борн кај В.трајковски консултацијата кај него многу добро помина и некако ми влеа надеж во инсеминација и природно.Еве ако има некој искуство со него може слободно да ме советува.Убав ден Без грижи,одиме понатака
Останува да се надеваме, веќе поднесов докменти за инвитро , нема откажување одиме понатаму. Правев инсеминација на 1 јуни, добив 16.06 ама некако ногу оскуден циклус, обично ми трае по 4 дена ,а сега 2 дена ама ептен оскудно, си мислам да не е од кломофенот, хормоните ми се уредни , незнам што се случува дали е нормално или да одам на гиниколог?
Многу анализирате каква ви е менструацијта. Не може секогаш исто да е. Многу фактори влијаат - ендометриум, клима, стрес, хормони.. Колку повеќе се оптеретувате толку поголем психолошки притисок си создавате. Олабавете се
И јас одкако ја направив инсеминацијата така ми се случи требаше на 10 јуни да добијам пами доцнеше падобив на 14 и само 2 дена и мене а хормоните исто така ми се супер можно да е од кломифенот мене кога ми заврши одма бев на доктор и докторов онака натажен баш ми е жал рече а толку се надевав. Ида појдеш нема да погрешиш ќе видиш што ќе ти каже
Здраво женички. Ме интересира дали некоја од вас има правено инсеминација во Систина и колку ве чинеше??
So lesno neka e i fala ti na odgovorot!! А дали инсеминациите направени во приватна болница понатаму може да влезат во документацијантација за инвитро преку фондот доколку треба да правиме? Или ги важат само оние на државна?
А дали инсеминациите направени во приватна болница понатаму може да влезат во документација за инвитро преку фондот доколку треба да правиме? Или ги важат само оние на државна?
@em4e_baby Важат инсеминациите извини за задоцнетиот одговор од моја страна а @kukla21 сакав да те прашам дали инсеминациите се прават 3 месеци еден по друг или преку еден некои ми викаат секој месец некои преку еден,а Митко не го прашав кога бев последен пат заборавив.