Devojki molam za mislenje! Na 21jan treba da dobijam, denes imav rozov iscedok, dali e rano za implantacisko krvarenje? Nekoj so slicno iskustvo?
Здраво на сите, Сакам да го споделам мојот случај и да прашам дали некој со слично искуство може да ми даде совет или да сподели свое искуство. Во месец октомври направив прва инсеминација со кломифен и примив инекција еден ден пред процедурата. За жал, таа инсеминација беше неуспешна. Во ноември направив пауза, а во декември ја направив втората инсеминација, која се случи на 23 декември. Од 26 декември до 9 јануари користев вагинални таблети Cyclogest. Мојот редовен циклус требаше да започне на 4 јануари, но денеска е 16 јануари, а од 4 јануари досега имав само еднаш неколку капки розова крв. Немам никакви други симптоми, освен што понекогаш чувствувам болка во долниот дел од стомакот. Искрено, имам страв да направам тест бидејќи ми е многу тешко кога гледам негативен резултат. Дали на некој од вас му се случило нешто слично? Би ми значело многу ако го споделите вашето искуство и ли совет.
Kakov strav, napravi test a i preku krv ispitaj. Kako ke doznaes ako si trudna ako ne napravis test???
Zdravo, sakam da prasham dali nekoj ima iskustvoz so doktorkata dr.Snezana Bulik vo Sistina, i Newborn so dr.Tatjana
И ја да пријавам 3та неуспешна инсеминација.. До сега имам 2 правено во NewBorn и една во Ремедика, а се мислам дали за 4тата во Систина кај др.Лазаревски да си барам термин..