Мислиш хипер да не има ? Не верувам од кломифен да дојде до јака хипер. Ама @Цвет88 ако болката ти е многу голема, неиздржлива, појди до докторот.
Не сакам да сум расипувач на забави но јас имам негативно искуство со кломифен и лошо темпирана - касно дадена стоп инекција што резултираше со цисти кои достигнаа големина до 4 и 5 см, па среќа после 2 циклуси пукнаа. Имам пишувано за тоа во темата кломифен. Тогаш првпат пиев и тоа во доза 2х1. Очигледно требаше да ми дадат помала доза како за првпат, за да видат како ќе реагира организмот и второ требаше навреме да примам стоп инекција како сигурност дека ќе пукнат фолекулите. @Цвет88 извини, не сакам да те плашам, тоа е само мое искуство, тука сме да си споделиме.
На двата имаше, на лев 20мм тој е ок. На десен 25мм тој ме боли Фала ви на сите, секако ќе следам. Можно е да пука и сега некој ама до вечер нема грабнување ахахахаха... Јбг судбини
Може пука. Комшика заврши на итна од страшни болки во предел на јајцини, вика умирав мислам дека. На крај и рекоа од пукање на фолекул дека е. Ајде гушкај маж ти таму