Ти ги дал доктор. Зошто страв? Секое тело реагира различно, сите имаме различни јајници, матка и слично. Ако не си сигурна во докторот, смени го.
Затоа што во упатството пишува многу несакани ефекти од лекот. На докторот му верувам, но ми е страв од лекот прв пат ќе бидам на хормонска терапија затоа ме интересираат искуства со обој лек.
Zdravo jas sum nova na forumot Sakam da vi kazam deka i jas pravev inseminacija pred 3 dena se nadevam deka ke bide uspesna
Во упатството на СЕКОЈ лек пишува несакани ефекти. Ако гледаа така луѓето со хронични заболувања кои мораат да примаат терапија секој ден за да живеат, каде ќе им беше крајот...
На линкекс имаш несакани дејства. За парацетамол исто, за бруфен исто… За секој лек има несакани дејствса. Ајде сега јас ќе ти пишам дека супер поминав со нив. Следно ќе ти пише друга членка која паднала во несвест, трета дека се подула, па некоја имала болки, крварење итн. Не ме сфаќај погрешно, ама не се ослонувај на други искуства. Сите се различни. Од погоре на кое искуство ќе се ослониш? Ќе ти побега памет ако почнеш да читаш се. Почни. Ако осетиш било каква промена, ќе консултираш доктор и ќе ти даде совет.
Идеш после некое време, јас после месеци бев, доле во подрумот на Гак ( тука правев јас) и си ја зимаш и плаќаш. И за успешна е исто.
Здраво, би сакала да прашам дали некоја има искуство со инсеминација кај др. Дракулевски во Систина? Дали сте задоволни?
Жени кралици убави и храбри лавици Да споделам со вас дека конечно и јас се остварив во улогата мајка, после 4 успешна инсеминација дојде на свет моето бебе,мојот синСе породив во петокот,фала на Бога,веќе сме и домче и уживаме во секој миг Ви посакувам на сите успешен пат кон остварување на најголемата желба да бидеме мајки и само со верба Во Бога, трпение, позитивни мисли се е возможно и сите ќе бидеме мајки,секоја во вистинското време Ве гушкаме и ви посакувам убав викенд
Здраво, да прашам дали некоја има успешна инсеминација со полип? Кога ја правев инсеминацијата докторката ми кажа дека имам многу мал полип и искрено сум загрижена. До сега никој ми нема кажано дека имам полип.
Pravev inseminacija pred 12 dena sakav da ve prasam posle kolku dena dobivte ciklus jas nemam dobieno uste ama imam rozovko veke 2 dena
Првата добив после две недели, баш на денот кога требаше да добијам. Втората не добив. Добив позитивен тест.
Zdravo feminki, dali nekoj shto pravel inseminacija vo Sistina ima vo grupava? Mi treba za konsultacija-chitanje na rezultatot na spermata posle proces na obrabotka. Blagodaram odnapred
Zdravo vaka Jas pravev prva inseminacija na 10.04 a na 08.04 primiv ovitrele NE primam druga terapija deneska pravev test negativen Dali e rano ili e NE uspesna iskustva I mislenje