На колку дена добиваш циклус обично? Може кај тебе пукаат поголеми. Разбирам дека сте откажале месецов, ама во насока да си го запознаеш и ти организмот, да не имаш тест за овулација да направиш? Продолжете да се обидувате природно месецов.
Јас денес на 9ти ден од циклус бев на преглед, имам 3 фоликули по 13 мм и еден фоликул 11 мм ми закажа пак преглед во петок, па во петок ќе ми кажат за инсиминација кога
На 28 дена. Денес водечки 24 затоа ми кажа да не ризикуваме следен месец да одам на 7ми ден од циклус да види како е. Кај мене сите хормони резултати се во ред имав покачена тсх ја намалив сега после половина година терапија. Кај сопругот исто се е добро се надеваме на позитивен исход. Ми кажа изгледа порано почнуват плодни денови... а јас од претходна матична што имав ми беше кажала 14 и 15то ден и така де тие денови се ободувавме...... 1 година помина кај погрешна матична затоа луге вниматечно бирајте матични.
Кај кој ке ми се погоди или дасе матичната. Мн е добра и мн и верувам оваа ми е нова ама за две месеци мн повеќе работи дознав од нејзе одколку претходната што ме маткаше цела година
Искористете го циклусот баш да видите кога ќе имаш овулација. Следи со тестови, исцедок и преглед кај матична, нека потврди кога ќе пукне, за да се осигурате кој ден ти е. Лутеалната фаза е најчесто 14 дена, ти ако добиваш на 28 дена редовно, теоретски овулираш на 14ти ден, иако има отстапување од ова правило. Обидувајте се природно, може ќе успеете и така.
Според следењето излегува дека овулирам порано затоа следен циклус ме тера на 7ми ден да идам од менструација. Се надевам ке биде се океј веке се изморив.....
Мене матичната ме следеше, ми стави стоп инекција и утредента бев на Гак. Инсеменацијата има веќе година и 4 ри месеци и ми ровари низ куќа без престан. Скоро сите така прават.
❤️❤️❤️❤️ Кога одиш на гак нели со упатот прво сопругот таму остава матријал 2 часа пред интервенцијата така? Да не има мн чекање изместување или се функционира ок?
Јас два пати правев и брзо одеше. Одевме кај 8 ч сабајле, мм остава примерок и чекавме два саати. Јадевме, кафе пиевме. Процедурата со лежење е се на се 20 мин. Вбризгуваат и лежиш. Земи од старт телефон со тебе и палома хахахах
Фала ти многу. Кога ти даваат упат кај ке се паднеш кој е на смена таму си или? Колку мм фоликул ти ставаа стоп инекција. Мене на 24 ми рече касно е од 18 до 22 ако добро ја разбрав затоа одложивме
Дента беше Калчовски, ама заглави на операција и некој друг беше, дури мислам дека и специјализант беше. Според мене , битно е да е се погодено, кој со шприц ќе ти стави материјалот , не менува. Тоа е таа процедура.