Летрозол дали може приватно или само на рецепт е? Тие што инате правено инсемнација колку денови сте биле стимулирани?
Можеш и приватно да го купиш околу 900 денари е. А за со рецепт мора специјалист да ти го препише. Јас го пијам од 3 ден на циклус 7 дена по 2 таблети.
Можеш и приватно да го купиш.Јас го пиев од 3 ден 5 дена по 2 таблети, колку дена треба да пиеш ќе ти кажи докторот
Јас правев кај др.Татјана Груманова, задоболна сум од пристапот ама за жал не успешна..со машки фактор сме
Мојата прва инсеминација е успешна,немој да се откажуваш и да се разочаруваш сега медицината е многу напредна има решение ти посакувам што побрзо да имаш позитивен резултат❤️(јас 3години не можев да забременам)
Направив прва инсеминација минатата недела. Преку еден месец значи наредната треба да ја правам во април или дури во мај за да ја прифатат од фондот?
Zdravo devojki Utre ke pravam za prv pat inseminacija Dali bi mozele da mi kazete da pazam na nesto treba li? Dali odmaravte ili bevte na rabota? Mojata rabota e so sedenje ne znam dali da odam vtora smena utre posle postapkata pozdrav
Среќно! Јас кога правев ми рекоа дека можам да функционирам нормално само да не кревам тешко и да не трчам,јас не бев на работа другиот ден одмарав
Здраво утре ке правам инсеминација во Систина ,стимулирана со Кломифен последна менструација на 16.03 утре ми е 11 ден и примена сабајле стоп инекција ...оваа ми е втора една инсеминација пред три месеци во ГАК не успешна ...искуства
Дали некој правел кај Димитров инсеминација ви Систина? Или да ми предложите друг доктор за инсеминации од Систина?
Мене Дракулевски ми правеше..немам искуства со други доктори..овој е многу пријатен,достапен и реален ..
Женски да ви споделам добра вест и уште еден потсетник да не се откажувате и разочарувате. Месецот после инсеминација решивме да паузираме и останав бремена! Најверојатно зошто се опуштив и воопшто не очекував
Здраво, Дали работат празници државна болница за инеминации,денес добив и веројатно ке ми се падне баш на велигден да треба да правам.