Сепак си закажав во њу борн,после 2 години пауза од првите 2 неуспешни инсеминации.Ајде девојки има ли некоја позитивен резултат од њу борн инсеминација ,?
Душо мислам дека иуи не е бито каде ја правиш ..тоаа е многу едноставна метода речиси па и природно.... зависи каков проблем имате и повеќе среќа.. мисли позитивно и тоа е.. Јас имам една не успешна во њу борн и една на ГАК... ама сме со слаб спермограм најверојатно ќе мора инвитро ...
Знам,веке 5та година го терам патов ,чисто ме интересираше искуства,и ние сме со машки фактор,лесна форма на астенозооспермија сега .Со господ напред на сите
Денес 15ти ден направив домашен тест негативен... продолжуваме понатаму во Мај втора најверојатно во new born
Hello na site. Prv den od dobieno, od zadutre treba da pocnam so Letrasan 2x1, 5 dena. Potoa eho, pa zdravje inseminacija. Kakvo vi e iskustvoto so hormonalniov lek? Malku se zeznav i citnav upatstvo i ima chat pat nesakani dejstva kako gadenje, nemokj, opshta nelagodnost itn... Fala i pozdravce do site. Dobro e da se znae deka ima mesto kade ima nesebicno spodeluvanje iskustva i poddrska.
Немав потешкотии и несакани дејства од лекот .Со лесно и ти посакувам успех,мене веројатно недела понеделник ке ми ја направат
Tnx za odgovorot Prilicno zeznato mi se vide upatstvoto sevkupno, a ako ne procitam ne sum ziva So sreka, ponedelnicki, neka trgne so pozitivna misla Mene verojatno mi se paga nareden ponedelnil ili vtornik, pa ke se nadevame i bodrime Pozz
Поради тоа не ги ни читам,паника ме факја хахахаха на секој лек има несакани ефекти итоа прилично уплав да фатиш
Девојки некоја има ли искуство кај Др.Гуржанова ,денес бев на последната фоликулометрија (дежурна е она ,инаку сум кај Хаџи-Лега) ми делуваше тотално незаинтересирано ,ме прегледа за 2 минути и толку несигурна беше и за стоп инекцијата дали да ми ја даде и кога да ми ја даде.Средата имав фоликули 12,14 и 16 мм ,денеска сабота 20 мм .Воопшто не ни обрна никакво внимание,ве молам искуства од кај нејзе,многу сум изреволтирана .Тек вторник инсеминацијата
Дали некој има искуство со зголемен апетит и појава на акни 7 дена по инсемицаија дали тоа е посигурен знак за доаѓање на менстоација и неуспешна инсеминација?
i kaj mene bese taka no ne sme site isti taka da probaj pomalku da mislis na toa.. premnogu e rano za da ima nekakov simptom a vo glavno isti simptomi se i za mens i bremenost Mi dojde vcera na 30ti den so kasnenje od 3 dena.. posle 15 dena od inseminacija ke znaes Ti posakuvam srekja
Јас имав и апетит и болка во гради како пред менструација..па успешна инсеминација ..гледај опушти се и не барај симптоми ...со среќа
Девојки, тие што имавте позитивен тест после инсеминација, на кој ден по IUI тестиравте и ви покажа позитивно?