Искуства со инсеминација кај д-р Адамоска во Систина? Ќе не спрема периодов и нас за инсеминација па чисто информативно ако може да споделете искуства? Благодарам
Јас кога ја правев инсеминацијата кај лазаревски и она беше присутна дали работата како тим или учи од него незнам али ме гледаше на ехо и ми ја вбризга течноста постапката не е болна и е иста како преглед со спекулум мислам се викаше направата со среќа
Дали некој има искуство за инсеминација кај д-р Зоран Јовановски во Ремедика? Нареден месец ќе правам... па ме интересираат искуства.
По правило, нема врска каде се правени инсеминациите, ама aко ти е шубе, за секој случај прашај си во Фондот на тел. 023289-010.
Devojki bidna i mojata inseminacija.. Sakav da prasam nekoj..dali go bolelo? Mene i sega me boli t.e cuvstvuvam nekoj pritisok od desnata strana.. slicno mi bese so HSG koga pravev... So lesno na site.
Можеби е индивидуално, мене не ме болеше ниту при една иуи, освен некогаш имав блага болка, при влегување на спекулумот, ништо посебно. Како и да е, ништо страшно и со среќа и успех, чекаме висока бета!
Ајде па да се пофалиш со ll Јас правев во средата, самиот чин не ме болеше ама беше непријатен, а после тоа ме болеше дента и другиот ден. Денес немам болки само осеќам повремено некое пецкање во едниот јајник ама ништо страшно. Предпоставувам дека болките се од прскањето на фоликулите. Ти посакувам среќа и да се радуваме заедно
Да, се јавување боцкање во еден или двата јајника, ама тоа е скроз нормално, ич да не се мислиш за тоа, на природен циклус правеше или со терапија?
Ти посакувам успех и позитивен резултат, а да не се грижиш за ништо, инсеминацијата е мноогу лесна метода, уживкај си!
Da da znam deka i ti pred nekoj den pravese..daj boze da se raduvame zaedno inace samiot cin ne me bolese tuku eve i sega cuvstvuvam kako pritisok na jajnucite pogotovo na desniot jajnik kaj sto mi bea folikulite... nema veze toa e bidnalo sto bidnalo ke cekame