Bi sakala da prasam za iskustvo za Inseminacija vo Newborn Se mislam kaj dr. Tatjana dali nekoj ima iskustvo? Dali posvetuvaat povekje vnimanie ili bilo sto e porazlicno od Gak bi bilo dobredojden sekakov sovet
Ива и јас имам многу прашања. де Fala ti od u newborn pravev dr. Trajkovski. Ok e pristapot ne znam da sporedam so Tatjana ama mislam deka i ona e okej. Sestrite isto mi se mn fini i posveteni Me interesira zhenicki dali ste imale simptomi Ja na peti den naduenost, bol vo dolniot del od stomakot, iscedok... So da mislam ne znam Bez terapija sum samo folna Help
Јас имам правено кај нејзе 2 инсеминации а кај другите доктори по 1 значи вкупно 4 за жал сите неуспешни. Нема што многу да посветуваат внимание, пристапот им е тој затоа што самата постапка е многу едноставна. Јас после првата многу се разочарав и другите ги правев поради ваучерот ( на нас ни бараа да имаме 4) и воопшто не се ни надевав. Мене ми се случи после последната да останам природно ама за жал беше вонматерична. Доколку правите за ваучер можеби е подобро на гак, секако тука голема разлика е и финансиската. Сакам да кажам дека односот на докторите при вакви за нив рутински процедури може да биде “поладен” ама тоа не значи дека ние треба да се откажеме или разочараме. Од друга страна јас имам успешно ivf од прва кај нејзе и секогаш ќе имам само позитивни зборови за докторката ❤️
Toa mi bese muabetot dali ima nesto plus za taa ogromna razlika pari Ne pravam radi vaucer ama sakav da odam cisto i za drugi soveti a ponatamu i invitro ako e potrebno Ti blagodaram na sovetot
Јас имам 2 инсеминации кај Трајковски пристапот им е океј едина разлика колку што сум читала тука е тоа што на гак ретко се случува др да ти направи инсеминација обично стажант ... Али пробај бидејќи разликата е огромна. Во њу борн е 22000 инсеминација одма ти дават извештај на гак е околу 1000 ден за извештајот чекаш околу месец. Среќно
Здравоо сакам да прашам Треба да правам проодност па потоа инсеминација е сега пред се ми даде да пијам chiroful500 ми рече 6 месеци да сум ги пиела и така докторите во државна биле на одмор после одморите да сме започнеле. Сега е 4ти месец сако ги пијам и не ми се чека сакам да почнеме ама не разбирам ова со одморите зар се стопира работава ради одмори тоа не ми е јасно
Здраво девојки. Имам направено три инсеминации и трите се неуспешни. Две се направени во Мон Бебе и едната во Newborn. Сега се спремаме за уште една во Newborn исто (ни побараа за ваучер преку фзом). Ме интересира вие од која инсеминација по ред сте забремениле? Знам дека е индивидуално...
Zdravo, Jas pred 9 dena pravev prva vo new born. Po forumot chitam deka ima i zabremenuvanje od prva, vtora i od chetvrta i petta. Izgleda nema pravila. Dali mozes da go spodelis iskustvoto od mon bebe. Koj doktor kolku e cenata za inseminacija. Ako ne bide prvata narednata sakam na drugo mesto. Isto me interesira dali ima nekade kaj so moze saboti ili posle 15:00 da se odi radi rabota..
Приватните работат во сабота ама тоа не можеш да бираш, зависи од растот на фоликулите и времето се темпира според тригерот