Јас сум имала успешна имсеминација но за жал го губам плодот. 4 имсеминации 2 неуспешни поради септум после одстранување на септумот имав 2 успешни имсеминации.
овде многу зависи и која е причината за неуспех досега. Чисто за статистика јас имав 3 неуспешни инсеминации.
Здраво се одлучув за друга инсменација во new bоrn лај владимир. Летрозол 2x1 5 дена. Ми напиша 100то 11ти ден да одам за следење. Сега се мислам дали 10ти или 11ти ама најверојатно ке одам 10ти ден. Доколку се погоди инсменација за време на викенд со оглед на тоа што 10ти ден ми е на празник дали работат инсменацио викенд?
Nema vrska jas 4 napraviv na privatno a IVF so vaucer preku fond.Samo sto na privatno odma go dobivas izvestajot a na drzavna se ceka 2 ili 3 nedeli neka me popravi nekoj ako gresam
Ne se ceka na drzavno se dava no na privatno spermata posle obrabotka ima pogolem broj podobri tehniki imat najverojatno
Ima li nekoja clenka praveno vo skoro vreme inseminacija na GAK? Dali e tocno deka se ceka 3-4 nedeli za izvestaj od inseminacija? Ili go davaat vednash? Mi baraat cetvrta inseminacija za invitro, prethodno imam 3 neuspesni od privatno.
Здраво девојки Во дилема сум дали да го сменам матичниот или не и каде и дали воопшто да одам Веке 2 години се мачиме за бебе 25 години имам ама ништо конкретно не правиме со матичната Прво ми рече chiroful500 да пијам неколку месеци лани хормони на трет ден као се беше океј. Еден циклус бев ми рече не сум имала овулација од тогаш chiroful 500 4 5 месеци еве ги поминаа сега треба пак да правам хормони на трет ден но баш оваа година мене циклусот ми е нередовен. Рече и хсг да правам а потоа е можно и инсеминација ама се ова се одолговлекува многу Се мислам дали треба да одам кај друг доктор дали на приватно или на државно да ме истера до крај да бидне бременост па и до породување Да ме следи посветен да биде а не вака да се влечеме Дајте ми совет
Jas sum na insmenacija new born stimulacija so letrozol od 3ti do 7mi den. Napisano mi e 10ti den da otidam na sledenje no 10ti den im e neraboten. Sega dali da otidam na 9ti dwn ili 11ti se mislam dali nekoj imal slicna situacija? I koj den od ciklus ste zapocnale so sledenje?
Ja za veligden ja praev ednata inseminacija a drugata nedela,sepak upavo sto si se javi da prasas.Konsultiraj si se so dokrorot sto te vodi najubavo
Здраво женски, после колку време пробување ви предложија да се направи инсеминација? И дали на ГАК брзо оди постапката?