Рано е уште, инаку покачена тт е еден од рани симптоми на бременост, дај Боже и кај тебе да е тоа. Дали ти дадоа антибиотик после иуи?
Девојки, тие што имате позитивни тестови... дали некој имал проблем со лош спермограм? Ние на последниот спермограм имаме само 5% со правилен облик...а докторот ни вика да правиме инсеминација (проблем е варикоцела) . Колкави се шансите?
Јас ставав после односи миена средена и земав по препорака од доктор 2х1 или 3х1 како што ќе ми кажеше.
Јас си имам уште тт стандард , повремено мала болка во стомакот (као за добивање) и од вчера некако имам зголемен исцедок. Кај тебе како е?
Jas sega pred nekoe vreme imav minimalni steganja megu jajnicite kako pred dobivanje..i mal pritisok na desen jajnik cuvstvuvam... mi se podsmirija nesakanive efekti tt ne sum merela..ti kako ja meris? Kolku ti e? Denes nedela od ins tvoja taka? Ajde uste nedelaaaa
Кај мене денес е трет ден од инсеминација. Освен што се секирам дека ми истекува дел од утрогестанот, друго ништо посебно На моменти се чувствувам како балон, благи грчеви во стомак па ништо. Минимално пецкање на десна страна (водечкиот фоликул ми беше на десно). Незнам дали од утрогестанот ама јас од синоќа спијам како заклана. Заспав во 19:00, сабајлето во 5 ставив вагиналета и не го слушнав алармот за на работа. Се успав и задоцнив Во едно пакетче утрогестан има за една недела, а од систина рецептата ми ја зедоа во аптека. Може без рецепта да земам уште едно пакетче по цена од 440 денари? Толку го земав јас, а всушност незнам дали е тоа од систина права рецепта, дека не е од матичен нели? Вие како направивте?
Јас почнав секако да ја мерам и под пазуви и орално и секако ми е 37. Не се мрднува. Лелеее да на пола сум со чекањето не знам како ќе издржам веќе @bela.m матичниот гин може да ти даде рецепта и со таа ќе си земеш.
Ти благодарам драга @kukla21 , секогаш наоѓаш време за да ни ги решиш дилемите. Имаш време на секој да му дадеш одговор.