Zaso da te predvari? Stavas utrogestan? Mislam deka nema da dobieme dodeka stavame.. jas simptomi denes nemam nikakvi..malku na momenti taka kiselini me fakaat..drugo vaka iskreno ne..
И јас се осекам така како пред добивање. Имам од време на време болки во стомакот и кичмата, ама па нели симптомите се исти?! Јас уште си имам тт 37-37.3. Мораме да бидеме позитивни само напред и без многу анализирање
Jas ne sum.merela temp. Od pred nedela dena koa mi iskoci 36.9 mislam.. bas mi e milo so sme zaedno A kiselini devojki imate li?
Не јас имам запек. Се утепав од јадење киви за да се испразнам и нејќе. Не знам што да јадам дајте предлог?! Леле жени ме фаќа некоја возбуда не знам како ќе преживеам до среда до резултатите Вас како ви иде?! Едвај чекам да распалиме со позитивни тестови
Mmm znaci sepak dve nedeli od ins koa bidnala..ja ne znam moze ke praam u cetvrtok Simptomi imate li nesto?
Кај мене денес ништо. Вчера ме болеше и за денес Напнатост во јајници и минимална болка во кичма. Неспоредливо со вчера. Вчера имав салам болки. Затоа и толку се разочарав.
Јас имам некоја мала болка во стомакот и кичмата ми се јавува повремено. Едвај чекам да дојде утре денот адреналин ме пука
Мојата инсеминација беше успешна до 6 недела.Тие 15 дена на работа турбо активна и обврските ги завршував нормално симтоми немав никакви се до позитивниот тест на 15 ден со 2 црти 1 бледа.Бхсг 80 па за 2 дена 1080 ама завршив неславно.Тоа е тоа.Поздрав до сите и ви посакувам позитивен тест на сите.❤❤
И јас вчера малку клапнав ама Жал ми е драга ама немој да се одкажуваш. Јас во септември останав природно бремена исто тестот беше со втората црта бледа а бхцг ми беше 30. Ама нема одкажување само позитивно и напред.
Не е тајна тука и пишував за тоа.Правев лани на ГАК во септември добив и матичната со упат ме прати на 10ден на ГАК во просториите лево од влез и отидов со упатот ме прегледаа и имаше убав фоликул водечки 22 и утредента ми правеа инсеменација и се фати.