На среќата и нема крај бхцг 95.89 Јас девојки го скршив мразот ги чекам и вашите позитивни резултати* Во синлаб правев.
Cestitkiii! Dusha mi napolnii! Broeshe 14 den od denot na ins. Ili od utredenta. Pricaj ajde, shto ti se slucuvashe dodeka cekashe?
Bela ona pravese pred dve nedeli vo sreda ins. Znaci od toj den do denes mu doaga 15 dena..ili primer ti da pravis vo ponedelnik
Па искрено имав работа и не мислев многу додека го чекав резултатот.Јас правев инс во среда пред две недели. Ајде девојки чекам и од вас позитивни тестови
Хахаха разлика од вчера до денес нема. Се си е исто повремено ме боли стомак и кичма и си имам тт. Разликата е во среќата
Ajde dobro utro devojki mili..jas malku ispanichena.. moze ke se najdr nekoj u slicna situacija..na 17.11 petok pravev inseminacija..od togas do denes 30.11 se fakticki pominati 12/13 dena.. sega doagam od vece pri brisenje imav mnogu malku kafeavko..a primam utrogestan vaginalno..moze da mi e od nego?
Кога ја правев јас инсеминацијата на 07.03 а веќе на 21.03 тоа се 13- 14 дена бетата покажа високо и јас имав таков исцедок од утрогестанот и бев бремена да не те обесхрабрувам ваљда нема да добиеш можеби е добар знак.
Pa mene me zacudi..neli dodeka stavam utrogestan ne moze sa se dobie..utre ke.pravam test..do ytre ke zbesnam.. daj boze da e okej se..
@Lavica2016 би требало да е знак на имплантација. утрогестснот не дава таков исцедок. Ама сепак зборни со докторот. Се си мислам дека е тоа тоа