@Baby^ Гушкам мила,ако ти е тешко исплачи се,и одма план за нереден месец,нема незад,мора да бидне. Апдејт и од мене,вчера имав контрола,на 9ти ден од циклус,фоликулите сите на десна страна,водечки беше 11мм,ендометриум ми рече супер.Продолжувам со мали дози боцки до четврток,кога пак сум на контрола,па ке видиме што-како. Поздравче до сите
Јас вечер во 23 треба да се боцнам со Ovitrellrle ,да ги задржиме тие двајца лепотани на десниот јајник до четврток па да завршиме работа.
Срцка како си ми? Дали беше денес да испиташ бета ? Симптомите се исти како за пред добивање така велат без разочарување пред време!
Девојчиња помина и мојата инсеминација.20 милиони пливачи,се надевам и вистинскиот меѓу нив .Чекам некоја да повлече нога
Здраво јас покасно се уклучив но мојата прва инсеминација е успешна, се потврди бременост веке сум 7недела и 4 дена видовме и срцева реакција супер напредувам нешто посебно не осекам освен што посче 5 години прв пат не добив и видов позитивен тест си функционирам нормално со мало штедење физичак раб имам и работам зашто немам шанси да не работам му се заблагодарувам на господ што ми ја даде овааа срека и му се молиме се да биде во ред до 14 недела. Сега имам некоја нелагодност во долниот дел од стомакот не е болка туку како воспалени мускули кога вежбаш и од време си ги подосекам јајниците како за циклус ама нели викаат тоа е нормално само утрогестан ми дадоа една навечер. Имаме уште еден цел месец да се зацврстиме убаво ама со господ напред знам дека ке биде , посакувам оваа сите да го дочекате уште е чудно но со господ и верба се може
. . . . Ти благодарам најмногу што го сподели ова со нас и ти посакувам на сите прегледи само убави вести за напредокот да слушате... а за понатаму се знае, безгрижни бебешки денови, многу бацуфкања (ама од мама и тато најголемиот дел) и многу кикотења . . . . еј другарче мое... си траам, си ја чекам вампирката ама се молам да испопаѓала на патот или воопшто да не ми тргнала накај мене... бета не правев, да видиме до утре, барем до сабајле каква ќе ми е ситуацијата...сабајлево домашен тест негативен... ме дамлоса да бидам искрена, а имав стварно голем наплив на убаво претчувство но ете, така беше! фала ти срцка што ме праша, се надевам ќе имам прегласување втор круг и победа
@lizaname честитки и од мене.Со лесно да си ја износиш бременоста. @Бибка04 знам како ти ,сите знаеме џабе ни викаат не мисли.Или се нервираме додека чекаме позитивен резултат или откако ќе видиме негативрн онда зашто ни касни абе како мал куп на проблеми и нервози да имаме ама тоа е и ќе се исплати се кога најмалце ќе се надеваме.Ја имаш целата поддршка .Те бакнувам
. . . . фала ти мило среќиче.. и јас те гушкам силно и се потпирам на поддршката, многу ми значи во миговиве на исчекување посебно...
Душичке опушти се те молам знам како е јас тие денови кога треба да НЕ добијам сум изгубена трчам во вц на секој час да видам да не дошла вештерката и кога ќе видам дека не е ке си се насмеам сама со себе ке се израдувам но покасно ке дојде и ке се разочарам ке се нервирам ке се расплачам се гледам во огледало и се прашувам зашто!? Зашто да не се фати но одговор нема! После ке си речам се е со причина бог има план за сите нас може не треба баш сега но еден ден ќе биде ќе биде верувам подршка имам од најблиските и од вас (се надевам и ти) те молам и да дојде месецов немој да се откажеш значи одиме понатака ако не е месецов ке биде следен ако не е ни тој? Ако не е ни тој ке биде во скоро време но битно ке биде! Во 2019 ќе имаме полни раце! гушкииии!
. . . . фала бејби на секој збор... ме топли.... и дај Боже 2019 г. да се радуваме како никогаш до сега во животов (ова звучеше ко Новогодишна честитка хехе, па ионака залади деновиве хехе)... гуш мила