Женски бидна и мојата иуи денес Многу се грижев како ке излезе ама ете заврши како-така. Два фоликули,супер ендомериум,бројка на сперматозоиди исто супер,ама подвижност средно-жалосна.. Сега остануваат фамозните две недели чекање Или ке славам,или ке пијам коктели со многу алкохол Од терапија имам Утрогестан вагиналети 10 дена и тоа
Фала @Lavica2016 од срце Во Швајцарија живеам јас,тука правев,ама протокол и постапка се сегде исти.Само среќа ни треба и коцки да се склопат
. . . . Одличнооо!!!! сега само без грижи! знам какви се тие две недели ахххх ... само убави мисли во главче!
. . . . срце фала ти јас се осеќам одлично... немам никакви симптоми за добивање, а од тие другите не би знаела да кажам бидејќи не сум била трудна до сега... а да, и сеуште не ми дошла вештерката..
Па оди провери бета,кој ден од циклус ти е,редовно добиваш? Дај да почнеме да се спремаме за славење ако не
. . . . Чул те Господ!! ќе частам и ќе славиме него шта!! да видам утре што ќе биде па мислев втор тест, првиот беше вчера и негативен... па здравје понеделник Систина... денес ми е 31 ден ми е од циклус, 16ти ден после денот на инсеминацијата...циклус редовен со плус минус 2 дена..што значи на 28-29ти ден, некогаш ретко и на 27ми,.. и така... затоа и давам еве вака уште некој ден да видиме ситуацијава кај ќе тера..
Среќно @dunika, да се израдуваш со две цртки, ние тука ќе очекуваме убави вести. Стискаме палци за вас
девојчиња негативен тест преку крв!! тоа е, да сме живи и здрави сите...ајде нека не' израдува некоја од понеделник... ве поздравувам!
Мила посакував друго да прочитам, но тоа е.. Ајде како Господ никој не е ! Ке ни ги слушне молитвите! Биди силна продолжи понатака. Треба малку да се опуштиме психички не знам како ќе успееме но мислам дека мора.. Те гушкам
Мила посакував друго да прочитам, но тоа е.. Ајде како Господ никој не е ! Ке ни ги слушне молитвите! Биди силна продолжи понатака. Треба малку да се опуштиме психички не знам како ќе успееме но мислам дека мора.. Те гушкам
. . . . Знам срце, психава ме кине мене ептен... многу сум преоптоварена... незнам веќе стварно... вселенски инжинеринг испадна ова правењево бебе, ми се смачи искрено... ќе одам ин витро нема друго што..