Па мора така да размислуваме .Минатиот пат кога правев од одма знаев дека е неуспешно,си викав не бива од прва и ги напнав сите околу мене,и ми рекоа какви ти се мислите таква енергија привлекуваш.Ќе мислиш позитивно со цело срце и ќе биде зашто искрено посакуваш.Затоа само убави мисли девојчиња
. . . . . бравоооо, само вакво размислување треба...еве и мене ме куражиш!! ...btw заборавила на инсеминацијата бе хахахахах легенда си! дај Боже да заборавиш и дека си трудна, т.е да не ја ни осетиш цела бременост . и оп бебче само во раце на крај од 9ти месец
Па синоќа си отворивме пивце ,мезенце дома и срцката моја ми вика кој датум праевме инсеминација? Ја се збунив му викам леле сма стварно заборавив чек да проверам на апликацијата .И така
. . . . . И???? кој ден е денес??? ајде сакам убави вестииииииииииииииииииииии... многу сакам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! браво шо си уживате, имате бе комарци многу навечер на тераса?
Уште два дена останаа.Но некако од сабајле као менструални болки да имав онака благи,друго ништо се исто нормално.Ни комарци немаме Девојчиња имам прашање дали ми се чини или јас ос дабростанот и естрофемот се поправам,некако се дујам во лице и стомак?! Ви се десило ли исто
@srekice естрофем за што се? Дабростан е прогестеронска поддршка нели?јас примав 10 вечери Утрогестан од 200 вагиналети,ама ок ми делуваа мислам. Сум подуна во стомак да,ама и сама јадам чкљ комбинации па од тоа ми е..
Да и дабростанот и естрофемот за ендометриум задебелување ми даде.Јас барав зашто од кринонот ќе полудев,ме печеше,ме болеше потекував и имав ужасно чешање
Ај шо не ми закасни туку и ми подрани еден ден Зашпарав еден тест у цела несреќа Тоа е тоа,идемо даље @srekice дај бар ти усреќи не
Јас минатиот месец на 15ти добив .Според календарот сега на 14ти ми следува но некако стомаков ме врти онака баш убаво само ѕрчам у тоалет.Тест не праам уште,а напраам мислам у секунда добивам Ако дојде дојде,некој нареден месец нема да ни дојде
Мавни и' еден бокс од мене што дошла Кога ќе заврши, фрлајте се на работа и следниов месец да не дојде!
Си сака дома да си се фати, дома си е дома Таман! Ќе си шеташ, ќе си се видиш со роднини, сигурно ќе те растргнат навака-натака сите за да те видат, па ти ќе мораш да се релаксираш со мажето Нема ни да осетиш кога поминала овулација и ОП - ќе си речеш а бе кога требаше да добијам? Аууу доцни и ете || Многу едноставно, нели? Ако испадне дека сум погодила - частиш!
@0ли беее Да си жива и здрава,ме изнасмеа,ми го обои денов скапан Не шо ќе честам ако погодиш,туку и кума ке те правам
Ајде те држам за збор, но не е лошо на две одеднаш да ме правиш кума, со едно доаѓање од дијаспора да завршуваме адети Глава горе Дуниче, ќе дојде и нашиот ден
Срце јуначко не издржа си напраи едно тестче,од тие негативните ми се погоди. Сега да чекаме да дојде госпоѓата ,па здравје у некоја друга прилика
Од кинеските дане бил Па затоа негативен Ела да те Ке не биде еден ден,ке видиш Јас ке правам уште една нареден циклус,се заинатив