Немам добиено уште...но имам негативен тест, правев со Self Clear.. така да ништо и од ова иуи Одиме понатака....
A oti ne ispitas betahcg zasto Im veruvate voopsto na domasnite testovi jas neznam mnogu pati se pokazale netocni
лелее ке пукнам па и тој др.не ми го кажа тоа. Шо да праам кажувајте дали утре да одам да проверам или да го продолжам утрогестанот имам уште
Кој ден по иуи ти е? Утре сабајле провери си бета. Ако е позитивно, треба да продолжиш со утрогестан, а ако недај боже не е, нема да продолжуваш. Не сакав да те испаничам, но знај дека до проверка на бета не се прекинува. Ајде дај боже да бидеш бремена, ќе продолжиш со Утрогестан. Не е дека немаш воопшто прогестерон, имаш и природен по овулацијата.
Pikaj utrogestan i raduvaj seeeee. utre rano na ispituvanje na beta Cestitkiiii od se srce...i ete zosto ne se prekinuva terapija pred vreme
ЗНАЕВ!!! Многу ме израдува Не биле успешни инсеминациите Продолжувај веднаш со Утрогестанот! Ајде со лесно и утре бета да си провериш Честитки и со лесно! п.с. Поради ова велев дека не се прекинува, добро е што направи тест.
Фала ви срцки на сите... Утре рано одам да проверам бета и се надевам дека ке биде се во ред. Ве гушкам ситееее и ве чекам сите со убави вести.
ЗНАЕВ!!! Мнооогу ме израдува Ова е прееубава вест Влечи не и нас со тебе...сите наеднаш! Инаку јас добив денеска, продолжуваме после циклус Сепак ќе си поднесам документи за ифв, па ако се фати меѓувреме супер...ако не...
Влечам нога сите да си ја дочекате оваа радост и тоа што поскоро и ти @Anexy дај боже и без иуи да поминеш. Јас сеуште сум во неверување и ич ни им верував на иуи ама ете Господ си ја знае работата ама додека др.не ми потврди ке бидам немирна