Нормално ке се исплати.Секогаш треба да се верува во она што се сака.Само оптимистички и пизитивно Да чуда се случуваат и на секого можат да му се случат само вистинско време hug:
Мојот тест беше уште поблед а одкако ја направив мојата 1 инсемимацијата ништо не ми дадоа да користам туку после недела си отидов на одмор и се супер еве ме сега веќе влагам во 36 недела па полека се спремам за порагај само ке кажам со силена верба и господ ќе даде секаде кога најмалку очекувате П. С лесна бременост
@eci85 честитки, да си имаш лесна бременост! Поубаво не можеше да ви започне годинава, ајде влечи не сите да се исчистиме од тука и да се најдеме во труднички
Фалааа @Thallia и што поскоро ве влечам сите во трудничкиии. Оваа нова година ми почна најубаво си го добив најубавиот подарок од Дедо мраз мислев дека ме блокирал но овој пат се сетил и на мене
Девојки да ве прашам нешто,при инсеминација што најверојатно ќе се прави во Ск а јас сум од др град дали мора и за мерење на фоликули да патуваме преку 2 3 дена за да ме следат кај што ќе биде инсеминацијата,или може тоа кај мојот доктор во консултација и комуникација со тој што ќе ја прави инсеминацијата?
Нема потреба за фоликулометрија да патуваш, во договор со докторот кој ќе ти ја прави инсеминацијата можеш телефонски да контактираш и да му ги кажуваш резултатите за големината на фоликули (за во приватните клиники зборувам). Јас трите инсеминации ги правев на ГАК, а не сум од Скопје. Кај матичниот гинеколог одев на мерење, тој ми кажуваше кога да примам Прегнил (стоп инјекција) и после тоа наредниот или денот потоа ми закажуваше инсеминација.
Срцкиии како сте? Да ви се пофалам само што го направив мојот прв преглед во 6та недела се е супер и јас и бебко. За две недели одиме да слушнеме срцева акција. Сакам да ви посакам среќа на сите кои сте во исчекување и верувајте дека ке дојде тој најубав ден кога ке летате од радост како што сум јас во моментот. Ајде пишете која чека две цртки по иуи
lelle luge neizvesnost golema.. na 18 pravev inseminacija ako pravam test utre ke pokaze li ili rano e ... epten sum nestrpliva...
Рано е @Neznicka25, почекај барем до 14тиот ден после инсеминацијата, пробај да не мислиш на тестот и на исходот и да не се оптеретуваш со броење денови, само опушти се и пробај да си зафатена со секојдневните обврски