Со среќа и за 14 дена да не израдуваш со II цртички,и кажи ми кај кој доктор ја правеш и што терапија примаше пред и после инсеминација?
Јас правев пред 7 дена. На 3ти ден од циклус 5 дена по 2 таблети примав Летрозол. Додека по инсеминација примам Добростон и Аспирин се до исходот од тестот по 14 дена Поздрав,
i jas pravev kaj trajkovski na 18 januari a test preku krv samo da napravam na 8 fevruari neznam zosto tolku dolgo mi rece valjda oti imam neredoven menzis
Нормално е да ме боли стомак и јајниците кано да ми се оди во вц така си осеќам во стомак таква тапа болка Имаше уште една си мислам ако ми ги замешаја матријалите
Да, можно е. Јас правев на 28/01/ ми рече на 16/02 да направам тест ( и мене нон стоп ми доцни ) Со лесно и со среќа, докторот е прекрасен и верувам во него.
isto i jas se soglasuvam mila daj boze so pozitivni beta da sme i dvete ke se informirame sto i kako...
И јас правев кај Др Трајковски на 12 декември а тест ми кажа дури на 2 јануари.Инаку мојата прва беше неуспешна сега се спремам за бтора.
Кажи ми мора ли да се чека еден месец пред да се направи втора инсеминација ? Мислењата се поделени, а јас заборавив да си го прашам Трајковски И дали ти доцнеше пред да добиеш или си доби регулар? Тенкс,
Јас сакав одма нареден циклус повторно но Др ми предложи барем еден месец прекин.Ме стави Јануари на терапија за стимулација на природно али немаше ништо си добив и сега од трет ден пијам Летразол па во петок на мерење фоликули.Редовно си добив штом го завршив Дабростон одма на 2 ден.Кај мене беше така а читам дека има и такви што немале прекин.Тоа најверојатно Др одлучува како е најдобро бидејќи секој организам е paзличен.Се надевам дека ти помогнав.
Jas seuste ne sum dobila cekam na 8 da napravam test preku krv pa ke vidime, inaku i mene mi e prva inseminacija pa sakam nareden mesec pak ama sepak sto ke kaze doktorot toa ke e
Епа почекај одкога ќе ја завршеш терапијата ќе видеш дали ќе добиеш.Како шо кажав јас штом завршив со терапијата на втор ден добив.