Како гласи вашата Инстаграм биографија? Јас лично уште не сум активна на Инстаграм, па решив да започнам. Но ми треба инспирација за биографија. Имам нешто на ум, но би сакала да видам како тоа изгледа и кај вас...
"I have the throne of Lucifer." Веќе 5 години ова ми седи на старио твитер и две години на инстаграм.
Јас си имам пишано дека имам 16, дека сум вегетаријанец, дека фотографирам, дека сум стрелец во хороскоп, како сум на снеп и линк од портфолиото со слики(нешто ко блог ми е). Не сум многу по вакви текстови како што сте објавиле погоре.
^моето со богата историја е На твитер паничеа сите демек крај на светот (2012) и си прам нека помини дено менвам дескрипшн дека стигнав кај шо треба сејфли so yeah, i have the throne of Lucifer.
Јас ништо поврзано со мене немам, цитат само “Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination and life to everything.” ― Plato
Имав во опис колку години сум, што студирам и интереси, ама со темата ме инспириравте и пред некој ден си ставив и јас quote, едeн од омилените - сум го имала и како статус пред некој месец тука на профил :
Fear of rejection, want attention, crave affection and dream of perfection. Плус основни информации за мене
Не практикувам да ставам мудри мисли. Ми стои името и првата буква од презимето, а после ми се само нафрлени пасиите заедно со емотикончиња до секоја. На крај ми стои со каков телефон и со каков апарат ми се правени сликите. Толку.
Horoskopskiot znak emojino za night nebo so dzvezdi i macence imav bio napisano recenica od pesna na tove lo ama aj da ne se otkrijam koja sum
Ништо посебно. Име и презиме и после само емотикончиња кои означуват хороскопски знак, колку години имам и дека имам дечко.
Некои пишуваат I follow back, само јас I unfollow back. Ме нервираат некои што ќе те заследат, колку да ги заследиш и после три дена те отследуваат. Ако некој го планира ова, нека си знаe. I am watching you.
Хахах си се пронајдов со постот за unfollowнување. Имам апликација што ми покажува кој ме одследил, и јас го одлседувам И да не бидам офф топик јас имам години, место на живеење и некои општи ствари што ме опишуваат, меил и линк од блогот.
И јас се пронајдов во unfollowнување. Ако веќе ми правиш follow, и јас сум ти направила назад, што е поентата за 1 ден да ми направеш unfollow? Има еден дечко што милион пати ми прави follow, јас ќе му вратам назад, за 1 ден пак ќе ми направи unfollow.. Like, wtf dude? Not cool. Он топик - ништо посебно. Дека сум huge dog lover, и линк од фејзбук.