Ми порасна бебето.. Сака сама да јади Леб, домат и павлака Спојлер Павлака и ставам со лажичка и и ја давам сама си јаде, и редам парче лепче и доматче на хранилка сама си зема
Доручек: Палента и к.млеко(Алпско) ...го измешав по сликање... Ручек: Грашак,ориз,компир,тиквичка,морков,маслиново
Доручек: Просо Био(дм) К.Млеко Путер Устето на смајли е по најнова мода ко полнето со силикони(филер) Си се изнасмеав но си сликнав и се изручка бебе Ручек: Грашак,компир,морков,маслиново и малце ориз(холле)
Од 10+ сум давала, а овие од ДМ се 12+, ради кокосот можеби. Ама вкусни се ептен. Моево не ги сака, меки му се.
Купив јас денес. Исти вакви. Вика од 4 години. Секако за мм и мене ги зедов, ама кај @Annath беа од 1 год.
Ова е испасирано со онаа алатка за пире правење. Месото секогаш ситно го сецкам, зеленчукот ситно го сецкам пред варење или пасирам, а оризот,леќата,грашокот така цели ги јаде
Доручек: Просо и праска Не стигнав да сликам кенкаше Ручек: Брокула,компир,морков,ориз(холле),маслиново Си изручка се