Не, блендирано јаде. Сака да јади сам ама мислам дека не е уште спремен. Зема парчина и повеќе фрла од колку што става во уста.
Исто Сега е во фаза кога се мава од земја , колку може најјако Му давам диња,лубеница во раче леле кога се згрози , ми мафна со раката па и фацки какви направи А бисквита си јаде со рака. Само тоа. Браво мајка за ручекот, ова и јас би го с'мкнала
Остана и за мене малку хахах Јас кога ќе седнам да јадам сака и синко и му давам лебче па после метам не можам ни да јадам од него. Јас нај често му давам лепче, ако му дадам нешто меко како диња, ќе мачка на секаде
Доручек: Просо,Јаболко,ц.цимет (Беше тргнато пола срце за да не му давам многу цимет да напоменам) Ручек: Телешко мевце,батат,морков,тиквица,кромид,ориз (холе 2 мали лажички заради густинат) и маслиново. Благодарение на батат компирот и на тета @Ano за предлогот јадевме мевце
Vie na blendirano li ste ?Malava ne jade blendirano veke.Iskreno potesko mi e,zasto se mislam so kako postojano,pa sitno seckanje.A taka izblendiraj i lesna rabota
Доручек сликан во тек на јадење, варено јаболко, сува слива, кајсии, овесни снегулки. Ручек: Боранија, кромид, морков, пиперка и телешко + маслиново. Бебе 8+
@stevemila poveke na blendirano , oriz so jade so zelencuci samo neblendirano . Lebce jas mu davam mali zalcinja , a sam samo lino smoki , drugo nisto ne saka da stavi vo usta ke si igra ke go vrti vo race i ke go frli . Bravo za vas, nie godinka proslavivme i uste kasi jademe