Ме збунивте, се враќам неколку пати да препрочитам . За сува слива збориш? Претходно имаш пишано дека сува не лупиш.
За сува, не лупи ама можело, ај баш нареден пат ќе пробам и тоа чудо, нити ми текнало, ниту сум приметила дека може да се лупи И сува кајсија и грозје можеби да не лупиш @Ano
Милo ми е штo ти се дoпaднa aмa ќеркичкaтa слaбo ми јaде пa изеде речиси мaлку 3 мaтени јaјцa и рендaн мoркoв тиквичкa крoмид брoкулa химaлaјскa бoсилек (буквaлнo штo имaш пo дoмa Се стaвa вo тaвче плех штo имaш пo дoмa се пече нa 200° oкoлу 15 мин нa зaгреaнa рернa
@kukla21 @Среќичка За сливите, беа во фаза на сушење (домашни, сверква ми ги суши) ги подварив и лушпата сама падна! На беба и се допадна, убави лапкаше! Денешниот ручек - ориз со тиква