Јас до сега само полнета со нешто имам печено, цела пиперка, со малку водичка покриена со фолија, кога ке омекне ја тргам фолијата па да се подпече убаво, така и супер си се вади љушпата
За нас јас дома секогаш вака ги печам. Мијам чушки, ги редам цели на тавчето на хартија и печам на нај јако со вентилатор. После лупам и подлучувам. За бебе иста постапка.
Ко што кажала @duffi. Миеш, ставаш на тавче и пушташ фурна на вентилатор и температура бар 220. Ќе видиш кога се готови
Ориз, круша, чоколадо 75% какао и урма. Палента, круша и мед. Палента, јајце (после 2 месеци изеде јајце) и банана.
Доручек: круша, аронија, гоџи, коприва, маџун и просо. Ручек: пастрмка, батат, морков, ориз, тиквичка, магданос, маслиново, лук. Вечера: зајачка супа со урда и двопек.