Доручек: круша, банана, аронија, гоџи, коприва, какао, гриз. Вечера: жолчка, тиква, батат, морков, просо, маслиново.
Кое кокосово млеко? И оризово ако користиш пиши кое? Матичнава ми рече вакви смеам да давам ама во ДМ ги исчитав сите декларации и никако не ми беа за бебе
Кокосово,оризово,бадемово -Алпро. Од Дм ги купувам мали пакувања (има и големи, вака ми беа попрактични)
А во составот што има сва и свашта, од кога ги даваш?? Читав највеќе за оризово и се има освен ориз, битно богато со калциум е
Доручек - гриз, јаболче, урми, какао, малку мелен бадем Ручек - холе брокула со ориз, додадено мисиркино и маслиново
Доручек: цреши, урми, аронија, гоџи, банана, коприва, просо, какао. Ручек: пастрмка, компир, морков, модар, магданос, лук, маслиново. Вечера: тиква, банана, просо, сирење.
Доручек :овесни снегулки потопени во бадемово млеко .Рендана јаболка,банана ,мед и кокос Ручек :леќа со леб и таратур Вечера:јуфки,краставица и јогурт (заборавив да го сликам )
Доручек: кајсии, банана, аронија, гоџи, коприва, какао, просо. Ручек: зајачко, цвекло, компир, тиквичка, путер. Вечера: макарони, урда, жолчка.
Доручек:гриз варен во млеко со какао,малку бисквити,банана,мед и кокос. Ручек:пилешка супа и 1 кришка леб