Тоа се готови крепес. Панирани се со спанаќ и моцарела А ги земам баш оние малку поскапите бидејки син ми ги обожава баш за деца се овие. И ги печам во релна не ги пржам.
Овие не се од денес, нз точно од кога се. Смути со свежа боровница, аронија, банана, сок од цедена мандарина, јаболко, маџун. Печена палента внатре со рендан кашкавал (прво се вари, се ренда кашкавал, маслиново малку, па се пече) + маслинки на страна. Манџа спанаќ со јогурт малку горе (експериментирав, ставив малку куркума, па затоа чудна боја доби) Ова од денес: Снегулки од хељда со јогурт и една лажичка чија семе. Ужина за бато: јаболко, мандарина и кива.
Оваа е свежа, сликава има недела дена, нз точно колку и нз дали сега има. Инаку од Козле, Ками (кај семафорите, за зеленчук и овошје што е само).
Цеден сок (портокал, мандарина, ананас, цвекло, јаболко). Мафини само со бело брашно, внатре кашкавал, горе сусам и ким.
Смути од банана, аронија, јаболко, замрзната слива и цеден сок од портокал + мед. Начекав еден рецепт, абе меки душа се, ништо други не ви треба со нив, само така се преубави. Може и со сирење и што сакате во средина, јас ставив урда. Зашто стивна волку темава?
@mariz знаеш што е следно после ваков пост: давај рецептот за сирењаците Јас додека бев на породилно скоро секој ден ставав слики тука, ама откако тргнав на работа ич Само за викенд и правам јас јадење на бебка и не ми текнува да сликнам