Нема месо во нив, повеќе како намаз е. Со наут, грав, лук, пиперка, сусам, масло, сол итн... Ептен се мали теглички, практични.. а сама кога правам ми излегува секогаш повеќе и само фрлам. @azelea можам на малата 15м да дадам? Се што има во нив има пробано.
Истиот намаз го имам давано, на година и пол отприлика, ама не го свиѓаше нешто многу. На крај ние си го изедовме
Tikva, kivi, jabolko, ovesni snegulki i cimet. Sutlijas so kokos i cimet Palacinki do spanak mackani so kajmak, pak recept od @mariz mnogu dobri ispadnaa, deca se izedoa.Samo moive se so obicno brasno.
Нека и е најсреќен роденденот, ептен интересно ова со овошјето, баш убава замисла Нашиот доручек: Солени крофни во апарат со козјо сирење и босилек, плус таратор со козјо к.млеко. Баш ми е мило што ви се допаднаа толку сирењаците, ептен убаво ви излегле на сите. Нареден пат и јас цела доза правам, стиснати едни до други, поубаво личат така
@mariz ќе дојдам да се хранам со вас. Значи лиги ми течат на секој твој пост. И зелените палачинки ми останаа на мисла. @danichap браво . Перфектно е.