Nikoj ne jade riba poveke od nas decava ja obozavaat. Pastrmka i spanak. Sladoled od banana i ananas.
@irena.1 момиве мои се јака конкуренција. @Monella кога гледам што убаво готвиш, мене дури ме здоболува кога ќе кажеш малиот е нејадач
Се трудам Дани колку можам ама јок, не бива Кренав раце, гледам само да стави нешто во уста. Се надевам твоите се подобри. Толку убаво и вкусно им сервираш, да не може човек да одолее
Sekoj den da im davam bi jadele. Ne znam, iskreno ni sum prasala kolku pati nedelno najmnogu moze da jadat. Moive ednas nedelno obavezno jadat ribja corba,koja isto ja sakaat mnogu. I ednas nedelno mnogu retko dva pati pecena riba.
Таман е два пати неделно ,толку треба. А како ја правиш рибјата чорба и од што риба? И мојава е љубител на риба инаку
Од колку почна да ги даваш овие јогуртчињава yakult ? Сакам да дадам 14 месеци е синко па да не е рано незнам.
На големата од две години, кога почна градинка. Кај помалото околу 1.5. Искрено не знам дали беше правилно, дали е рано или можеби можело уште порано... Они одлично ги прифатија и им се вкусни.