Spageti so sos od meso, blitva i drug zelencuk. Maf napraveno od dva zvera sto mozes komotno vo spageti da gi zatrupas, pa jas koristam situacija da vnesat i zelencuk i meso.
Да конечно. Си јаде пак како што си јадеше порано. Бев упорна и скратив АД на 2 пати денот по 150мл. Првите денови ми беше жал дека си бараше млеко ама не попуштив. Се изеде од тањирот дури и ставив плус компири и морков.
За мајка и за дете @vitamina После советите за фиш фингерите кои јас ги започнав, приметувсм дека те нема. Советите беа најдонронамерни и дслеку од тоа дека ете јас на дете давам апсолутно здрава храна . Се надевам не ни замери. Верувам дека ниедна од нас не даде мислење со лоша намера.
Не сум ги ни прочитала коментарите еве сега ги читам @AngelOfArh и сиге останати безобразни сте Најмајки нели па ни мачки не ги јаделе а јас оваму на дете давам Ми се гнаси од коментарите ваши заобиколете ме Не сакам ниту да се докажувам нити да коментирам Што сакате давајте правете доаѓате на форум само да се наткажувате и докажувате аман заман веќе За ваша информација моите фишфингери се 10 евра 4 парчиња и не не се отпадок нити мелени риби. Не се сеќирајте моето дете јаде приберена храна а не што ќе најде по пат Ајт поздрав. Дури ми е испод част на ваква сорта на "жени мајки краљици" нели да треба да се обајснувам. Впрочем на мене ми е чиста совеста како солза па затоа и не коментирам нити коментирав. Не знам во мк какви фишфингери продаваат а и не ме интресира овде фиш фингерите не само што коштаат богатсво туку се и селектирано одбрани. Ако вие во мк имаате проблем со фишфингери за мачки тоа е ваш проблем не мој. Мојот последен пост кон вас најајките, колку еве да се запознаете со моите фишфингери за мачки
Офлеле Витаминаааа, останав без коментар. Во ред штом ти е испод част. Намерите мои веќе напишав погоре какви беа. Многу сум далеку од најмајка а уште подалеку од кралица. Но едно со сигурност знам. Цената не значи дека колку повисока толку нештата дека се повредни . Поздрав.
Мене коментарот со мачките ме повреди и навреди. Што е разликата меѓу пржено тесто и моите риби?? Не се отпадок не се за мачки убави се квалитетни се како да кажам другчие. Оти нели членките погоре ме навредија а кога зборувам јас за тука каква е рибата и оти е квалитетна ја купувам тогаш вие се вреѓате со мк? Двојни аршини. Пак ќе кажам коментарот најмн ми беше за членката што мачката не ја јадела оваа риба и на ангел... За тебе не коментирав. Се знаеме тука се запознавме доволно јас и ти нема што на тебе да реплицирам знам потполно што си мислила и дека не било за лошо. Од една страна членките горе ме споредуваат со мачки а од друга страна јас сум дигната дека гастрабајдер .. Има тука квалитетна храна што кошта. Јас ја купувам оти можам да си ја дозволам. Имам проблем со син ми Зошто ми брцате сол во рана? Колку пати само плачејки тука пишував дека НЕ ЈАДЕ ама НИШТО НЕ ЈАДЕ ама сит на гладен не верува. Галапче коментарот е надоврзување не се однесува за тебе.
Се согласувам за споредбите,премногу грубо кажано. Но и јас пак ке кажам, филета е филета. Ако сака и 100 евра нека е. Исто и готовото пире и готовите теста замрзнати. Кога ке се поголеми е друго. Мада еве сеуште немам тоа дадено Не само по темите, постојано плачев ем дете со дијагноза ем ништо не јадеше. Се дивев кога читав за деца јадачи. Ама совети добронамерни кажани со убав тон прифакав. Еве дојде ден колку толку прејаде. Дај боже и твоето што побрзо да пројаде. Еве си се изврегавте обострано сега може полесно ви е. Ти барем готвеше на времето домашни теста, манџи.. Уште пред да одиш во странство, така барем се секавам, тоа е далеку подобро.