Па и чудно изгледаат... абе без јајце, пециво, мафина не бива. Имаше едни во здрава храна здрави деца групата, нешто штрудла за бебе со овесни и јаболка (без јајце) и тие ств беа убави но сепак не личеа на мафини, побарај ги ако си во групата...
Па мафини со тесто од банана и јаболко со гриз не ни очекував поинаку да изгледаат и да збувнат, но сепак беа вкусни. Ама ова дете мое не јаде ни благо, ни солено и за џабе е се.
Здраво да ве прашам ако си замрзнам од моето млеко ќе можам ли во кашички да го користам сега сме 2м рано е уште за јадење.?
На пола ми текна По совет на @lackygirl да пробаме парчиња и тоа со вељушка Два три пати се засркна а уште сто пати изглуми Домат, моцарела, компир и морков.
Од бебе готвач апликацијата ако ја имаш во делот 12+ , само шо јас откако го ставив во теглички дополнително го варев неколку минути, му ставив и ловоров лист, прсти да излижеш
@galapce и @mariz како готвите лиги ми течат секој пат на вашите јадења. Многу топли и вкусно се ми изгледа дури кога сум гладна и замишљам дека ќе си земам од тањирите. @Shelea ти мајка како декорираш некако чинијата изгледа толку убаво што можеш и да ме посвоиш слободно. Од генерација кашите кога ќе ги видам само солзи ми идат. Сервисите не и ни ги отварам само во една чинија и ставам оти нема сврха за две лажици да се мавам и со нејзини ствари во кујна. Дури и кога правам оброк ставам толку малку за кога ќе прекине да јаде визуелно ми е полесно дека ете “пола” го изела.