веќе бевме почнати со ручечето кога сликав ова е батат морков и јаболко. За појадок имавме авокадо и банана
Добро утро мајки и детенца 8+ Кремава палента со јогурт + 1/2 жолчка (втор пат) Палентава ја нареков Кремава бидејќи ја варам со путер и во повеќе вода подолго време и и ја снемува онаа зрнеста структура туку станува свиленкаста Кафето е за мене ако некоја не е пиена повелете(ќе пиеме на слика заедно заради вирусов)
Утре 7 м Д: пченка, јаболко и круша Р: компир, морков, брокула, карфиол, пиперка и м. масло воопшто не јаде
8+ П:овесни снегулки, млеко, вишна, урма и банана Р: пилешка крем супа (бело месо, компир, батат, морков, тиквичка,кромид,брокула, пашканат рендано се вареше и м.масло)+ фиде без јајца В: Ванилино
Pola avokado, pola Jabolce i malku krusa 7+ Izedeno so slast Sakav samo da prasam kolicinski tolku stavam za da napolnam edno tegle od 120 gr. Ne e mnogu edno tolkavo malo coece da iZedi tolku mnogu neznam prosvetlete me Vaka izgleda mnogu ama koga ke go izblendiras idi kolku edno malo teglice od 120gr
7+ Појадок: просо, авокадо, банана и круша. Ручек: телешко, ориз, спанаќ, тиквичка, кромидче и лукче.
Д: Тиква јаболко и круша Р: телешко месо со компир, морков Ј кромид. Не успеав да сликам. @Yowannty ги гледам прстињата на твојот бебуш колку се подолги од мојата палчица. Верувајте како напрсток е Ножето до 8 см и е пораснато. И рачињата И растат ама уште се малечки. Само здрави И живи да се