Еве ни го менито, што ќе мислам секоја ден... Ќе мислам една ден за повеќе Можни се измени ама сепак ке ми помогне малку
8+ Епа вака Појадокот го подготвивме меѓутоа малава изгледа нема да биде по благото, ставив сосема малку чоколатце, и на крај јадеше сутлијач со слива и плус телето си го дојаде ...
Нели сте доволно големи за пасирано да почнете.... И ние бевме така ама полека се навикна сега само месото в блендер, денес и го сецкав ситно правеше фаци ама сепак јадеше..
Nemam probano se mislam deka nema da jadi deka vaka mu e polesno :/ Ama treba da probam kolku porano tolku podobro ne sum razmislila zato Fala za sovetot ke probam ovie dena pa ke pisam iskustva I mojot mislam taka ke bidi ama ajde ke vidime Ostanatite blendirate ili pasirate na 7+?
Блендирав до седми. Сега мешам пасирано и блендирано. Банана, тиква, батат, компир, морков, тиквица. .. Пасирам. Брокула, спанаќ, месо, карфиол. ..блендирам. Некои намирници како ориз просо пола, пола. Искрено вака се дави ама мора да се научи. Синко од 6 се пасирано со вилушка јадеше. @ocicka2014 од каде ти е сетот за јадење? И на здравје
И јас до кај 7ми блендирано давав ама кога почна в градинка ми рекоа да не и бленрирам им се задавивувала таму и некаде од кај 7и некој ден почнав да пасирам, на почеток се мрштеше фали правеше ама се навикна, на почеток пола пола пасирав сега не... Само трпение
Од пики бебе, струмица. Го гледав и во каталог на супер кит-го дека ги имаат. Слични сетови од бамбус има и во зегин