8+ П:леб и к.млеко Р:телешко и карфиол, брокула, тиквичка, батат бел, морков и кромидче +просо В:палента и к.млеко +сирење
7+ Д: банана, јаболко и варен гриз Р: телешко месо со спанаќ, морков, пашканат. В: ноќна каша со јаболко и житарки со 60 мл вода. Ручекот од 2-4 часот го јадеше едвај пола изеде. Околу 90 гр. Вечерата од пола оброк за 4 месеци пола изеде. Околу 60-70 гр.
Дојде денот кога изеде јајце на око Само омлет јадеше. Сабајле на него палента мене сендвич. Ја изеде палентата и вика дај ми и мене сендвич. Му давам празна лепиња да го залажам. И ,ми го отвара сендвичот и ми вика аааа и на мене марула,краставица,кечап,кашкавал и меФце стави ми Изеде пола од ова , а сокче портокал и ананас дали 5 голтки.
Ручек Модар патлиџан(прв пат), бел батат, морков,пиперка, тиквичка и кромидче и лукче +м.масло и кус кус Вчера Јаболко печено и киноа и ц.цимет
7+ Д: слива круша јаболко и палента на хип Р: ќе биде телешко месо со морков и компир В: ќе биде овошен јогурт од праска и к млеко @Yowannty те немам прочитано некое време? Како сте?
Здраво и од нас 9 П:Овесни снегулки ,јачменови снегулки и корнфлекс со к.млеко+јаболко, круша и авокадо
Леле какви кикииии Фала мила на помисла. Од темите за совети се повлеков. Не сакам моите примери некому да служат за потсмев и изливи на комплекси поради личен неуспех, уште помалку лечење фрустрации поради очигледен недостаток на секс. За совети, споделување новости од бебуши и се останато достапна сум во пораки. Па се читаме таму. Бацки до слаткишот.
Д: Авокадо и банана, не успеав да сликам. Најмногу ја сака таа комбинација. Р: Тиква, спанаќ и ориз @Yowannty недостигаш на темите. И јас се прашував каде се изгуби. Поздрав.