(овес и чиа варени во овеснп млеко, авокадо,банана,аронија и вишни,кокосово масло,мед и мелени семиња)
Овие твистшејк тањирчињата им се погодуваат само на мајкине што ги рекламираат изгледа Риба, патлиџан и макарони со бел сос.
Скроз офтопик ќе отидам ама колку го зема тањирчево? И дали бебуш го превртува? Успева да го одлепи? Јас имам такво силиконско ама без вакум и само го превртува и си игра со тањирот па сакам да земам ваков.
Another day another oatmeal Овес и чиа во овесно млеко и малку кокосово масло, јаболко,банана авокадо, ленено семе,путер од кикирики,малку домашна гранола,мед и вишни. Многу калоричен доручек, ја држи сита со саати, а и го обожава.
Ќе се умешам само да ти кажам јас имам такво што се лепи ама моето дете го одлепува Омг не е тоа многу путер од кикирики или ми се чини дека е голема чинија? Дека е многу мрсен и калоричен, јас по една две лажички уште ставам од страв
Кога се обидува да го извади тањирчето седи, ама лево десно подлогата мрда и плус ги пика прстињата под подлогата и со тоа се одлепува па отиде се заесно. Не сум во Мк ама ги купив доста скапо т.е мајка ми. Да знаев немаше воопшто да ги земам, 30е само подлогата ме кошташе...
Нее,едно мало рамно лажиче од нејзините е, така размачкано е за да ми личи убаво Таков е течен путерот
Домашно лепче само со путер и со путер и домашен мармалад од боровинки и чиа семе + кива. Изеде само три коцкички лепче со путер
Банана мусли мафини спелтини какао палачинки риба, сладок компир и тиквица домашни пилешки пастрамајлии(малата не ги сакаше ич) јагода торта/ колач
https://cookieandkate.com/healthy-banana-muffins-recipe/ еве ги мафините, јас одозгора ставам мусли наместо овесни снегулки За палачинките 1 филџан спелтини снегулки, 1 јајце, грчки јогурт(од око ставам околу 2 лажици) какао(извини не мерам ваљда 1 лажица од прилика, 1 мала лажичка прашок за пециво, 1 банана и малку мед, во нутри блендам и на тава со путер на среден оган ги печам
Може ли рецепт?[/QUOTE] 1 јајце, 1 банана пасирана со виљушка, една полна рака вишни блендирани, брашно колку е потребно да ја добиеш густината. Компир манџа Колач со тиква и чоколадо
1 јајце, 1 банана пасирана со виљушка, една полна рака вишни блендирани, брашно колку е потребно да ја добиеш густината. Компир манџа Види го прикачениот фајл 749927 Колач со тиква и чоколадо Види го прикачениот фајл 749928 [/QUOTE] Ако може и за колачот рецепт? Мн интересни работи готвиш алал да ти е