Значи уживам да ти ги гледам кутиите со храна Браво мајка Да му е "незгодно" на човек да стави слика тука Тиквичка, тиква , батат, зајачко, цвекло , пашканат и младо кромидче
Здрави бомбици, готови за 10 минути, уште да видиме после дали ќе ги јаде малата палавка -Една банана, две/три лажици мелени висквити и една лажица крем со кокос од дм, валкани во кокос -Една банана, две/три лажици мелени бисквити, една лажица путер од кикирики, валкани во мелени бисквити
Извини, на прашањето но колкаво детенце имаш? Би сакала да ти ги крадам идеите за ручек на училиште за моето кога ќе почне прваче в година
Вчера пробував ептен штура комбинација , баш да видам ќе јаде ли. Маф! Тиквичка брокула ципура и малку инстант ориз ставив
Пупу, да си терате така. Јас ваков оброк со семкиве да и сервирам на мојава има да ми исплука се. Па и уште какви фаци за гадење и повраќање знае да прави кога нешто не и се допаѓа. Благите бомбици ги изедоа мама и тато, само успеа една да земе да ја згмечи во раце и толку беше од јадење.
“Chicken” nuggets ( вегетаријански ) и кечап, салата краставица и доматчиња, јагоди, rice cakes, бадеми и ореви, бомбица од урми, кокос и чоколадо.
Лелее браво мајка, љубоморам на ќеркичката и би сакала вака некој да ми сервира и да јадам. Па и ова кечапчево колку е cute.
Ме просветли зашто ќерка ми е лапач невиден. Никад не ми текнало ова, а има логика. Од 4 мес е по кафани, јас фала богу до една недела пред пораѓај бев по кафани.