Грав со пченични никулци и јогурт Пооткачена комбинација амин,ама јогуртот мора да се меша во се,само за да се јаде Јогурт и банана на сВе иде
Ајде бујрум,претерав количински,има за пола форум Однесов кученце на едни комшиски деца,ама и таму го дочекаа на нож,иста марка нејадачи како мојов П.С.Мали уште како да си поигрува со мене,вика "мама направи ми еден лав,еден дино и Маршал"...полудев П.С.По не знам кој пат ќе речам,"нема поголем благодет од дете јадач".
@PUPICA Не можам да се пожалам од моево дете, ама ете сутлијаш и покрај моите напори( јас и мм обожаваме) он не го сака ич. Завчера јас правам чиа пудинг, он вика ако е благ ориз јас не го јадам А што убаво ви изгледа, ме намами утре да спремам, па може вака ќе се прелаже
Доручек за бебе 11+ Палента,цвекло и јаболко Ручек кај баба на гости Компири,морков,праз и кисело млеко За вечера уште се мислиме
Ајде бујрум! Баш би ми било чест да си ми гостинка! Инаку не сум нешто вешта во готвење, ама детево ми јаде се што готвам и така ме стимулира да се трудам повеќе во кујна!