Да не ме сфати никоја погрешно, сите се трудиме за деца да готвиме и правиме се и сешто само за да јадат, ама ти и @Monella најголем впечаток сте ми оставиле! Секогаш разноврсно, готвено, усогласено, и прилог различен и салата обавезно да има, и манџичка и се се. Монела поготово со питите ме "уништува" секој пат кога ќе постира. Алал да ви е! Ете одамна ми е на мисла ова и никако да пишам. Еве наши оброци од вчера Доручек: амарант, шумско овошје, банана, маџун. Ручек: Телешко, спанаќ, кромид, пашканат и просо.
@Mari-Ja Искрено, убаво ми дојде коментарот! Инаку да, се трудам околу исхраната на ќерка ми, редовни и разновидни оброци, најчесто готвено ! Стимулација - дете што убаво си јаде!
Денешен ручек @Mari-Ja и @Lolipop23 фала мајки, баш ми значи. Вашите се уште мали, ќе дојде време кога и вие ќе спремате манџи, салати и пити.
Јас одамна се искажав, @snegulkata е мојот херој за ручеци и затоа ја избегнувам коха сум на диета Во комбинациите и изгледот на оброците многу ме потсетува на нашата домашна кујна како мајка ми што готвеше Нема чудни намирници
Лажица да земам и да сркнам! Огладнувам од твоите ручеци Правам и јас, ама никогаш не стигнувам да сликам. Со тесто играм многу често. Еве нешто и од мене
Вчера го јадевме истиот ручек и мм вика бебево на лук ми мириса. Нема шанси вика м зар од толку малку ама стварно мирисаше
денес Доручек палента,круша, малку авокадо, тиквичка и малку кајсија за воведување ручек батат, карфиол, пашканат, млад кромид и малку путер ( бебе воодушевено )
Od vcera,tikvica so jabolko.Recept od @Capricorn Taurus fala majce.Se izede. Od denes,tikvica so kruska