Tarana domasna so puterce, rendan kaskaval i maslincinja za prv pat. Dodadov dve lazicki grcki jogurt. Cista 5ka. 12+
Da ne me sfatite pogresno mamicki, ama ne mesajte ovosje so zelencuk. Ke gi naucite na sladnikav vkus i potoa ke si imate problemi. Mora da ima eden solen obrok, za da se nauci i na takvi vkusovi. Na pocetok moze nema da jadat po mnogu ama so tek na vreme ke se naviknat.
Jas kje se nadovrzam, ne zameruvajte, dali bi ja jadele taa kombinacija vie? Brokula so jabolko, krusa so tikvica itn. Ne e samo vkusot, ama kompir so krusa i palenta stvarno ne ide. :/
1 батат, 2 китки карфиол, 2 китки брокула, 4 тркалца тиквица и мала лажичка масло од репка. Бебе 7+ ептен бендисано и скоро цело изручкано. Обожава густи каши. Ретки не јаде.
Jas ja jadam.Od se sto spremam prvo jas probuvam pa posle na bebe davam.Neznam kolku ste probale,ama prevkusno e.Patem so palenta odi skoro se,zasto e so neutralen vkus
Во право си, секој има свој вкус. Јас лично палента со тиква му направив, пробав, не ми беше убаво и нему дадов воопшто. Повеќе ми беше муабетот овошје е овошје, зеленчук е зеленчук. Пилешко со ориз, кајсија и кромид мислам никој нема да касне од нас.