Не кај секого. Мојата нема проблем, јас исто. Јас на 7 го дадов. Ама грав не смеам ни да помислам. И неа не и давам.
Nekni i staviv mlad kromid epten malku,ne se sekavam vo sto nejkese ni lazicka da proba.Neznam veke so da pravam so jadenjevo.
јас во вакви комбинации обавезно ‘основа’ ставав ориз или компир.Морков,кромид,пашканат и такви работи користев само по тркалце,две колку вкус да дадат.Во случајов твој тиквицата ти е доста воденест зеленчук а брокулата има мн јак вкус и мирис.Верувам затоа не ти ја јадела.Ставај состојка која ке ти ги спои намирниците.
Кај нас така помина. Јас пред да го воведам читав дека може да предизвика болка во стомакот и гасови. Го дадов на 10 месеци. Кога видов дека тешко го вари давав поретко и помала количина со морков и компир во комбинација. Гравче , да. Стомачето тапанче. Кога ќе си во план да дадеш обавезно гравот покиснат во вода да стои. Можеш евентуално и малку нане за подобро варење. Кај ќерка ми првите неколку пати даде и тврда столица. Леќата предизвикува гасови и таа Доручек од денес...
I oriz imav staveno ne sum pisala.Nemam pamet veke so da i pravam.Pola teglice ako kasne dobro eeMajka mi vika ni jas ne sum jadela.Ako e ko mene tesko ke e epten
Неделно мени Ориз со јаболко 6+ Батат, црвена пиперка, тиквица, морков и путер 8+ Житна каша на Нестле плус му додадов пола мелена бисквита на хип 7+
Се сме со молење кога јаде зеленчук. Прибирлива ќе биде како татко и Ориз,тиквица,кромид и тркалце морков. 6+