Dorucek/griz so nekolku ovosja.Slika nema,bebe bese gladno Rucek/pilesko,proso,blitva,tikvica i puter.Maf...veke treba poveke da i spremam
Бебе за 5дена 6м. На пареа јаболко, круша, сува слива, блендирано со една ло бело бисквита без глутен. И секако искркано се, што и да е само млеко да не е
Зошто мајка мешаш заедно компир и ориз? Или едното се дава или другото. Двете се јаглехидрати и недобиваш ништо плус.
Ама убаво изгледа. Ова и мене ми доаѓа да го изедам. Нашиот доручек вчера Овес, јаболко, авокадо. Ручек Пилешко, компирче, тиквичка, морковче. Прв пат пилешко (домашно петле) и прв пат да ми одбие јадење. Прво мислев му се спие, дремна, ама после иста приказна. Пишти/вришти и собира во уста. Изгледа нема да сме по пилешкото. Бебе 8+
Цел комплет тенџериња ми се, подарок и незнам од каде се... Тенџере со дупчиња врз тенџере со капак, имам исто такво и на Zepter ама тоа огромно ми е, ова баш погодно помало
Да се вмешам. Јас имам на филипс и сум задоволна. Има три сада еден врз друг. Може да се користи само еден сад, а може и сите одеднаш.
За почеток имав купено во кутија од хип, да ги дотрошам (а може и ќе ги фрлам) па планирам да земам други зошто овие ич не ми прават мерак.
Поима немам, не сме биле на мерење.. ке одиме на полни 6м на мерење.. убаво изгледа, ваљда супер напредува... Штрајкува периодов и забушава со млекото...
Денешниот доручек Просо, крушка, кајсија. Не беше воодушевен, ама со молење се најадовме. Ручек Брокула, тиквичка, модар домат и кромитче. Скоро цело изедено Бебе 8+
Јогурт, јаболка, 8 видови житарки од Нестле Компир, тиквица, млад кромидот, маслиново масло и жолчка. Боранија, кромид и пилешко. Бебе 8+